Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

 

Digitala utbildningspaket

Flexibel kompetensutveckling för dig som arbetar i förskola

 

I våra digitala utbildningspaket ingår filmade föreläsningar, för- och efterarbete i form av läsning, diskussions- och reflektionsfrågor samt praktiska uppgifter att pröva i den egna verksamheten.

Utbildningarna är uppbyggda och paketerade på ett strukturerat sätt för att ge dig de bästa förutsättningarna att bygga på med ny kunskap och ny kompetens. Allting är samlat på samma plats och du kan pausa, gå tillbaka och repetera efter eget behov. Detta är för dig som söker en flexibel kompetensutveckling med möjlighet arbeta med materialet i egen takt.

Köp ditt digitala utbildningspaket direkt på webben. Välj den utbildning som du är intresserad av och precisera sedan antalet deltagare. Ett paket motsvarar en deltagare.

Om ni är 10 eller fler deltagare kan du be om en offert för ett rabatterat pris. Det gör du enkelt genom att fylla i dina uppgifter det formulär som automatiskt visas vid beställning när du klickar i 10 personer eller fler.

Språket är grunden för tänkande och därmed för all avancerad kunskap. Språket sätter handtag på barnens verklighet och gör det möjligt för barnet att kommunicera, tänka och förstå nya kunskaper.