Sverige
Privatperson Logga in

Om Studentlitteratur

Vi på Studentlitteratur vill förbättra lärandet och skapa resultat för elever, studenter, lärare och andra yrkesverksamma. Oavsett form och förpackning är idén alltid densamma. Allt vi gör bygger på vetenskaplig grund, beprövad erfarenhet och målgruppsanpassade pedagogiska upplägg och metoder. Det är därför vi är Sveriges ledande utbildningsförlag.

Vi i siffror

Vi är 161 medarbetare som samarbetar med över 10 000 författare och ett 40-tal föreläsare. Vi har över 6 000 titlar och produkter.

Det var en gång

1963 tog studentkåren vid Lunds universitet tag i behovet av kurslitteratur skriven för svenska förhållanden. En vinnande affärsidé var född…

Organisation

Studentlitteratur AB är en familjeägd förlagsgrupp. Vi har en platt organisation, med få befattningsnivåer. Vi utgår från kundernas behov och vår utgivning är förlags- och författarstyrd.

Arbeta hos oss

Studentlitteratur är det nytänkande utbildningsförlaget som ständigt förbättrar lärandet, förenklar vardagen och skapar resultat för såväl lärare, studenter och elever som för våra författare. 

Vi är stolta över att jobba för ett företag som bidrar till det livslånga lärandet. Vill du också göra det? Besök vår karriärportal för att läsa mer om hur det är att arbeta hos oss. Där kan du söka lediga tjänster och registrera dig som kandidat för framtida karriärmöjligheter.

Besök vår karriärportal

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer