Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Digitalt utbildningspaket

Matematik - räkna i förskolan

Här kan du beställa och aktivera ditt digitala utbildningspaket. Köp av ett paket gäller för en deltagare. Antalet köpta paket ska motsvara det antal personer som ska delta i utbildningen. När du genomför din beställning accepterar du dessa villkor.
Information

Föreläsare:

Ann S Pihlgren

ISBN:

9789144161990

Utgivningsår:

2022

Artikelnummer:

45709-DK01

Digitalt utbildningspaket

Giltighetstid från aktivering:

6 mån

Digitalt utbildningspaket som du och din personal gör i er egen takt. Kursen ger grundläggande teoretiska kunskaper om barns matematiska utveckling som förskolepersonalen kan behöva för att kunna undervisa i matematik. Filmen visar också på några arbetsformer för att utveckla barnens taluppfattning och problemlösningsförmåga samt hur förskolepersonalen kan följa upp att den egna undervisningen leder till lärande. MåLGRUPP Utbildningen riktar sig till personal och rektorer i förskolan samt...

Läs mer

Digitalt utbildningspaket som du och din personal gör i er egen takt. Kursen ger grundläggande teoretiska kunskaper om barns matematiska utveckling som förskolepersonalen kan behöva för att kunna undervisa i matematik. Filmen visar också på några arbetsformer för att utveckla barnens taluppfattning och problemlösningsförmåga samt hur förskolepersonalen kan följa upp att den egna undervisningen leder till lärande. MåLGRUPP Utbildningen riktar sig till personal och rektorer i förskolan samt alla som arbetar med barn i förskoleålder m.fl. MÅL Att ge personalen i förskolan ökad kunskap om vikten av att arbeta medvetet med matematik i förskolans verksamhet samt några verktyg för att förverkliga arbetssättet. INNEHÅLL OCH UPPLÄGG Utbildningen består av en film på 41 min samt ett antal diskussionsfrågor som tas upp i filmen. I filmen ges tillfällen för att pausa och samtala kring eller reflektera över frågorna. I filmen behandlas bland annat följande: • Vilka teoretiska kunskaper om barns matematiska utveckling behövs för att kunna undervisa i matematik i förskolan? • Hur kan man undervisa i matematik? Några konkreta exempel. • Uppföljning av den matematiska undervisningen. Det är möjligt att genomföra hela utbildningen på en förmiddag, men den kan också genomföras under en längre tid. Utbildningen lämpar sig bäst för arbete i grupp, men det är också möjligt att som enskild person gå utbildningen. För en fördjupande process finns möjlighet att arbeta med artikelläsning genom Förskoleforum både som för- och efterarbete. Förskoleforum ingår inte, utan köps separat. TIPS PÅ LIKNANDE PRODUKT Pihlgren, Ann S (2022). Undervisning i förskolan. Digitalt utbildningspaket. Lund: Studentlitteratur SÅ HÄR KÖPER DU PRODUKTEN Beställ och aktivera ditt digitala utbildningspaket direkt på webben. Köp av ett paket gäller för en deltagare. Antalet köpta paket ska motsvara det antal personer som ska delta i utbildningen och antalet genererade koder motsvarar antalet köpta paket. Giltighetstiden för en kod är 6 månader från aktivering om inget annat överenskommits i separat avtal med säljare. Om ni är 10 eller fler deltagare kan du be om en offert för ett rabatterat pris. Det gör du enkelt genom att fylla i dina uppgifter det formulär som automatiskt visas när du klickar i 10 personer eller fler i beställningsrutan. Vid frågor kontakta uppdragsutbildning@studentlitteratur.se.

Stäng
 ;