Sverige
Privatperson Logga in

Studentlitteratur lanserar inom kort en ny Författarportal. Just nu går det därför inte att skapa ett nytt konto på Mina sidor som författare. Vid frågor om royalty, vänligen kontakta royaltyavdelningen på royalty@studentlitteratur.se. Tack för ditt tålamod!

Våra författare och föreläsare

Våra författare och föreläsare är vår viktigaste resurs. Bland dessa hittar du forskare, undervisande lärare och experter inom en rad ämnen.

Vi har ett mycket stort nätverk av välmeriterade författare och föreläsare som vi är stolta över. De kommer från så gott som alla lärosäten i Sverige och är ofta även internationellt verksamma. I menyn till vänster hittar du mer information om hur det är att vara författare hos oss, och hur vi kan hjälpa dig – från idé till marknadsföring av färdig produkt.

Har du en idé?

Kontakta gärna våra förläggare (universitet & högskola, kompetensutveckling) eller läromedelsutvecklare (F-6, 6-9, gymnasium & vuxenutbildning) om du har frågor eller en utgivningsidé.

Prisregn över Studentlitteraturs författare

Under det gångna har flera Studentlitteratur-författare vunnit priser. Stort grattis till Åsa Storck, Hippas Eriksson, Ann S. Pihlgren, Benjamin Hartman, Jacob Östberg, Anders Parment och Cecilia Solér!

Mer information
Porträtt på Maria Grahn-Farley

Kurslitteraturprisets vinnare Maria Grahn-Farley

Läs en intervju med Kurslitteraturprisets vinnare Maria Grahn-Farley, författare till Barnkonventionen - En kommentar, på länken nedan.

Till intervjun

Möt våra författare och föreläsare

Använd sökfunktionen ovan, eller klicka dig vidare i listan nedanför, för att hitta mer information om våra författare och föreläsare.

Sortera på:

Författare

Jarle Aarbakke

Författare

Författare

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer