Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Digitalt utbildningspaket

Att leda språkutveckling i förskolan

Här kan du beställa och aktivera ditt digitala utbildningspaket. Köp av ett paket gäller för en deltagare. Antalet köpta paket ska motsvara det antal personer som ska delta i utbildningen. När du genomför din beställning accepterar du dessa villkor.
Information

Föreläsare:

Ann S Pihlgren

ISBN:

9789144161778

Utgivningsår:

2022

Artikelnummer:

45664-DK01

Digitalt utbildningspaket som du och din personal gör i er egen takt. Språkutveckling och undervisning är viktiga områden i förskolan. Språket utgör grunden för tänkandet och behövs för att förskolebarnet ska kunna ta sig an mer avancerat tänkande och lärande på alla läroplanens områden. Språket är också viktigt för att utveckla social kompetens och goda relationer samt för att kunna ta sig an demokratin. Att leda språkutveckling ställer krav på goda system, val av viktiga utvecklingsområde...

Läs mer

Digitalt utbildningspaket som du och din personal gör i er egen takt. Språkutveckling och undervisning är viktiga områden i förskolan. Språket utgör grunden för tänkandet och behövs för att förskolebarnet ska kunna ta sig an mer avancerat tänkande och lärande på alla läroplanens områden. Språket är också viktigt för att utveckla social kompetens och goda relationer samt för att kunna ta sig an demokratin. Att leda språkutveckling ställer krav på goda system, val av viktiga utvecklingsområden och att språkutvecklingen blir en del av det systematiska kvalitetsarbetet på förskolan. Den här föreläsningen är framtagen för att stötta rektor i det språkutvecklande arbetet. MÅLGRUPP Utbildningen riktar sig till rektorer och ledare i förskolan. MÅL Att ge stöd och verktyg för rektorer att leda språkutvecklingen på ett medvetet och strategiskt sätt för att därigenom kunna stötta, entusiasmera och utmana sin personal i det viktiga språkutvecklande arbetet. INNEHÅLL OCH UPPLÄGG Utbildningen består av en film på 52 minuter. I filmen föreläser Pihlgren om tre olika områden som påverkar om språkutvecklingsprojekt på förskolan kommer att vara framgångsrika: • Viktiga förutsättningar • Val av språkutvecklande område • Språkutvecklingen i det systematiska kvalitetsarbetet Pihlgren presenterar under olika skeden i filmen också ett antal diskussionsfrågor som gruppen uppmanas samtala kring. I materialet ingår mallar och matriser som gruppen kan utgå från i de efterföljande diskussionerna om språkutvecklande arbete och systematiskt kvalitetsarbete. Det är möjligt att genomföra hela utbildningen inom ramen för en förmiddag, men det finns också möjlighet att arbeta mer fördjupat och under lite längre tid med materialet. För en fördjupande process finns möjlighet att arbeta med artikelläsning genom Förskoleforum, både som för- och efterarbete. Förskoleforum ingår inte, utan köps separat. LITTERATURTIPS Klang Jensen, Anette - Pihlgren, Ann S (2020). Undervisningsstrategier i förskolan . Lund: Studentlitteratur. SÅ HÄR KÖPER DU PRODUKTEN Beställ och aktivera ditt digitala utbildningspaket direkt på webben. Köp av ett paket gäller för en deltagare. Antalet köpta paket ska motsvara det antal personer som ska delta i utbildningen och antalet genererade koder motsvarar antalet köpta paket. Giltighetstiden för en kod är 6 månader från aktivering om inget annat överenskommits i separat avtal med säljare. Om ni är 10 eller fler deltagare kan du be om en offert för ett rabatterat pris. Det gör du enkelt genom att fylla i dina uppgifter det formulär som automatiskt visas när du klickar i 10 personer eller fler i beställningsrutan. Vid frågor kontakta uppdragsutbildning@studentlitteratur.se.

Stäng
 ;