Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Digitalt utbildningspaket

Tillgänglig undervisning - för alla förskolebarn

Här kan du beställa och aktivera ditt digitala utbildningspaket. Köp av ett paket gäller för en deltagare. Antalet köpta paket ska motsvara det antal personer som ska delta i utbildningen. När du genomför din beställning accepterar du dessa villkor.
Information

Föreläsare:

Ann S Pihlgren

ISBN:

9789144162409

Utgivningsår:

2022

Artikelnummer:

45731-DK01

Digitalt utbildningspaket som du och din personal gör i er egen takt. Hur bör begreppet tillgänglighet tolkas för att ge bästa effekt i verksamheten? En aktuell och viktig frågeställning i dagens förskola som deltagarna i detta digitala utbildningspaket med Ann Pihlgren får hjälp med att utforska och besvara. Utbildningspaketet ger praktiska redskap för hur tillgängligheten och därmed lärande kan stärkas för alla barn. I föreläsningarna redogörs även för teorier som kan hjälpa personalen att...

Läs mer

Digitalt utbildningspaket som du och din personal gör i er egen takt. Hur bör begreppet tillgänglighet tolkas för att ge bästa effekt i verksamheten? En aktuell och viktig frågeställning i dagens förskola som deltagarna i detta digitala utbildningspaket med Ann Pihlgren får hjälp med att utforska och besvara. Utbildningspaketet ger praktiska redskap för hur tillgängligheten och därmed lärande kan stärkas för alla barn. I föreläsningarna redogörs även för teorier som kan hjälpa personalen att analysera och utveckla sin verksamhet samt ta den vidare. MÅLGRUPP All personal i förskola MÅL Kursdeltagarna ökar sina kunskaper kring begreppet tillgänglighet och hur det påverkar både barnsyn och förskoleverksamhet. Tillgänglighetens tre delar och hur deras samverkan påverkar i arbetet för en tillgänglig förskola gås igenom. Deltagarna får även med sig färdigheter och redskap för hur tillgängligheten och därmed lärandet kan stärkas för alla barn i förskolan. GENOMFÖRANDE OCH BOKNING Utbildningen motsvarar en halvdag. Föreläsningen är indelad i fyra filmer om ca 25 minuter samt mallar, diskussionsfrågor och frågeställningar att arbeta kring. Köp av utbildningspaketet görs via knappen ”bokningsförfrågan”.

Stäng
 ;