Sverige
Privatperson Logga in
Aktiva filter (0)
  • Kategori (6)

Kurslitteratur

Hitta kurslitteratur för studier inom universitet och högskola

Hur främjas ett gott liv nära döden?

Behovet av kunskap om döende, död och palliativ vård har blivit extra tydligt i samband med pandemin som drabbat Sverige under 2020. För att fånga upp den enskilda individens behov krävs ett personcentrerat förhållningssätt. 

Läs pressmeddelande

Problemen med teamarbete

- Populära modeller fokuserar i huvudsak på gruppdynamiken. Det har behövts en bok som beskriver vad forskning säger om orsakerna till problemen på ett mer komplext sätt och som kombinerar kunskap om hur team fungerar med praktik, säger Annika Lantz.

Läs mer

Studiebesök inom husbyggnad

I detta utbildningsmaterial kan studenterna på egen hand genomföra ett virtuellt studiebesök i egen takt. 33 olika moment har filmats – från grundläggning via stomresning och stomkomplettering till montering av installationer. Efter varje moment får studenten en flervalsfråga, och det finns även förslag på fördjupningsuppgifter.

Att integrera digitalisering och kollegialt lärande

Digitalisering och kollegialt lärande utgör två centrala, men ofta separata, delar av skolors utvecklingsarbete. Den här boken utforskar mervärdet som uppstår när dessa två delar integreras i en gemensam skolutvecklings- och lärandeprocess.

Vill du bli författare?

Söker du ett förlag till din bokidé? Kontakta gärna någon av våra förläggare så berättar vi mer om dina möjligheter. 

Nyhetsbrev

Låt dig inspireras du också. Prenumerera på ett eller flera av våra nyhetsbrev och ta del av nya böcker och utbildningar, inspiration till din undervisning och särskilda erbjudanden - före alla andra. 

show filters

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer