Privatperson Logga in
Aktiva filter (0)
  • Kategori (6)

Kurslitteratur

Hitta kurslitteratur för studier inom universitet och högskola

Berättelsestruktur

Robert Walldén är aktuell med den nya boken: Pedagogisk kommunikation i svenska som andraspråk

Läs mer

Problemen med teamarbete

- Populära modeller fokuserar i huvudsak på gruppdynamiken. Det har behövts en bok som beskriver vad forskning säger om orsakerna till problemen på ett mer komplext sätt och som kombinerar kunskap om hur team fungerar med praktik, säger Annika Lantz.

Läs mer

Sveriges Lag 2020

Lättöverskådlig och komplett. Framtagen i samarbete med lärare från Sveriges juristprogram. Den svarta lagboken är prisvärd och finns dessutom i en smart digital version.

Digitalisering av högre utbildning

Alla lärosäten vill bli mer digitala. Strategier och visioner lyfter fram digitalisering som en framtidsfråga för högre utbildning. Universitetslärare förväntas att använda såväl fysiska som digitala lärandemiljöer för att främja studenters lärande. Men, hur kan egentligen kurser inom högre utbildning digitaliseras?

Nyhetsbroschyrer 2020

Håll din litteraturlista uppdaterad med nya böcker och upplagor.

Läs mer

Vill du bli författare?

Söker du ett förlag till din bokidé? Kontakta gärna någon av våra förläggare så berättar vi mer om dina möjligheter. 

Nyhetsbrev

Låt dig inspireras du också. Prenumerera på ett eller flera av våra nyhetsbrev och ta del av nya böcker och utbildningar, inspiration till din undervisning och särskilda erbjudanden - före alla andra. 

show filters

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer