Sverige
Privatperson Logga in
Aktiva filter (0)
  • Kategori (3)
  • Utbildningsnivå (4)
  • Ämne (1)
  • Serie (4)
  • Årskurs (7)
  • Språk (1)

EngelskaGy & Vux - Läromedel

Hjälp dina elever att utveckla sina språk- och omvärldskunskaper, så att de vill och vågar använda engelska. Genom språket utvecklar vi vår identitet och du som lärare ger eleven meningsfulla sammanhang att utveckla sin kommunikativa förmåga. Vi erbjuder både tryckta och digitala läromedel, för att du som lärare ska känna dig trygg i ditt val av läromedel. Upptäck våra läromedel i engelska för gymnasium och vuxenutbildning.

Träna engelsk grammatik digitalt

Med Online Grammar kan dina elever träna engelsk grammatik på ett strukturerat och lättillgängligt sätt via dator, surfplatta eller i mobil.

Läs mer

Stötta eleverna att nå längre i Engelska 5, 6 & 7

Solid Gold är en gedigen läromedelsserie avsedd för Engelska 5, 6 & 7 på gymnasiets högskoleförberedande program.

Tydligt och strukturerat för Engelska 5

Traction är en ny serie läromedel för Engelska 5, som finns för högskoleförberedande respektive yrkesförberedande program.

Engelska från grunden

Connect är ett engelskläromedel för unga vuxna och vuxna med små kunskaper som visar vägen till kommunikativ kompetens och vidare studier. 

Missa inga nyheter

Glöm inte att prenumerera på våra nyhetsbrev för att få information om uppdateringar i ditt läromedel, produktnyheter och inspiration till din undervisning.

show filters

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer