Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Digitalt utbildningspaket

Pedagogiska trädet

Här kan du beställa och aktivera ditt digitala utbildningspaket. Köp av ett paket gäller för en deltagare. Antalet köpta paket ska motsvara det antal personer som ska delta i utbildningen. När du genomför din beställning accepterar du dessa villkor.
Information

Föreläsare:

Ann S Pihlgren

ISBN:

9789144162003

Utgivningsår:

2022

Artikelnummer:

45707-DK01

Digitalt utbildningspaket som du och din personal gör i er egen takt. Utbildningen består av en film på 53 min, samt ett antal diskussionsfrågor som tas upp i filmen. I samband med filmen så presenteras samtalsövningarna. Vi erbjuder en fördjupande process genom att arbeta med artikelläsning och ännu mer film genom Förskoleforum både som för- och efterarbete. Förskoleforum ingår inte, utan köps separat. Kursen tar upp olika pedagogiska teorier som funnits i svenskt skolväsende under de sena...

Läs mer

Digitalt utbildningspaket som du och din personal gör i er egen takt. Utbildningen består av en film på 53 min, samt ett antal diskussionsfrågor som tas upp i filmen. I samband med filmen så presenteras samtalsövningarna. Vi erbjuder en fördjupande process genom att arbeta med artikelläsning och ännu mer film genom Förskoleforum både som för- och efterarbete. Förskoleforum ingår inte, utan köps separat. Kursen tar upp olika pedagogiska teorier som funnits i svenskt skolväsende under de senaste 150 åren samt hur de tagit sig uttryck i förskoleverksamheten historiskt och nu. Filmen belyser hur teorierna påverkar synen på planering, bedömning och pedagogik i dagens förskola. MÅLGRUPP Personal i förskolan MÅL Att ge personalen i förskolan kunskap om den historiska bakgrunden till dagens förskola. GENOMFÖRANDE Utbildningen består av en film på 53 min där det även presenteras diskussionsfrågor. Beställning av utbildning görs via knappen ”bokningsförfrågan” eller genom att mejla uppdragsutbildning@studentlitteratur.se. Vid frågor kontakta kundansvarig (se längst ner på sidan).

Stäng
 ;