Sverige
Privatperson Logga in

Naturvetenskap och teknik i förskolan

Uppdragsutbildning

Digitalt utbildningspaket som du och din personal gör i er egen takt. Utbildningen består av en film på 84 min, samt ett antal diskussionsfrågor som tas upp i filmen. I samband med filmen så presenteras samtalsövningarna. För fördjupande process så finns möjlighet att arbeta med artikelläsning genom Förskoleforum både som för- och efterarbete. MÅLGRUPP Personal i förskolan OM UTBILDNIGEN Kursen berör vad naturvetenskap och teknik omfattar, hur det kan genomföras i förskolan samt kopplingen till läroplanens mål med undervisning i förskolan. En grundkurs för den som ska utbilda förskolebarn i naturvetenskap och teknik. Exempel på några projekt och undervisningsaktiviteter i förskolans praktik. GENOMFÖRANDE Utbildningen motsvarar en halvdag eller över tid i den takt som passar er. MÅL Att ge personalen i förskolan ökad kunskap om vikten av att arbeta medvetet med naturvetenskap och teknik i förskolans verksamhet samt några verktyg för att förverkliga arbetssättet.

Seminarietillfällen

Inga planerade tillfällen.

Bokningsförfrågan

Denna utbildning kan bokas till det tillfälle och den plats som bäst passar era behov. Kontakta oss för vidare diskussion om hur just er utbildning kan se ut.

Bokningsförfrågan

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer