Varukorg
Varukorgen inkl. moms 0 kr
Elektronisk distribution
Frakt inkl. moms 0 kr
Varav moms (6 %) 0 kr
Varav moms (25 %) 0 kr
Öresutjämning 0 kr
Att betala inkl. moms 0 kr
NäringsläraOmvårdnad och vård - Kurslitteratur
Kommande

Kommande
Holmberg, C - Skolin, I (red.)
Näringslära för sjuksköterskor ger en aktuell och praktiskt användbar kunskapsbas i näringslära med fokus på både friska och sjuka individer. God n...

Holmberg, C - Skolin, I (red.)
Näringslära för sjuksköterskor ger en aktuell och praktiskt användbar kunskapsbas i näringslära med fokus på både friska och sjuka individer. God n...

Eliasson, B - Larsson, I
Obesitas är en komplex och kronisk sjukdom som innebär stora och allvarliga utmaningar för hälsan för individen, för hälso- och sjukvården och för ...

Eliasson, B - Larsson, I
Obesitas är en komplex och kronisk sjukdom som innebär stora och allvarliga utmaningar för hälsan för individen, för hälso- och sjukvården och för ...

Nylander, Annica m.fl. (red.)
Livsmedelsvetenskap är ett tvärvetenskapligt ämne som belyser mat ur olika vetenskapliga perspektiv. Det omfattar livsmedelskedjan, från råvarans u...

Faxén Irving, G - Rothenberg, E (red.)
Geriatrisk nutrition ger evidensbaserade svar på många frågor som vård- och omsorgspersonal möter i vården av äldre personer med nutritionsproblem....

Faxén Irving, G - Rothenberg, E (red.)
Geriatrisk nutrition ger evidensbaserade svar på många frågor som vård- och omsorgspersonal möter i vården av äldre personer med nutritionsproblem....

Rosander, Ulla
Boken Miljö, mat och hälsa: Ur ett hållbarhetsperspektiv är en introduktion, som på ett tydligt sätt förklarar sammanhang och termer som förekommer...

Johansson, Ulla m.fl.
Hur ser vårt näringsbehov ut genom vår livscykel? Finns det någon kost som är överlägsen alla andra? Varför tros rödbetor vara nyttigt? I vilka liv...

Johansson, Ulla m.fl.
Hur ser vårt näringsbehov ut genom vår livscykel? Finns det någon kost som är överlägsen alla andra? Varför tros rödbetor vara nyttigt? I vilka liv...

Erlanson-Albertsson, C - Landin-Olsson, M
Kost vid hälsa och sjukdom är en lärobok skriven för att användas vid undervisning i näringslära vid högskoleutbildningar. I boken beskrivs biokemi...

Erlanson-Albertsson, Charlotte
En del personer går upp i vikt, andra inte. En viktig förklaring är överkonsumtion, men det finns också andra: låg ämnesomsättningshastighet, hög i...
Allt har laddats in!
12 av 12