Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Systemkrav

Studentlitteraturs digitala produkter används i en webbläsare och kräver uppkoppling till internet. De digitala produkterna skickas antingen till dig digitalt eller aktiveras enkelt med en aktiveringskod som finns i din tryckta bok. De digitala produkterna fungerar allra bäst om du använder Windows eller Chromebook med Google Chrome alternativt MacOS eller iOS (iPad) med Safari. Tänk på att digitala produkter aldrig blir snabbare än din internetuppkoppling. Går det långsamt att arbeta i digitala läromedel på din skola eller hemma bör du kontrollera kapaciteten i din förbindelse. Studentlitteraturs målsättning är att ligga i utvecklingens framkant. Tekniken går snabbt framåt, men alla produkter uppdateras inte direkt utan vissa kan ligga kvar i äldre teknik. Om din dator inte har rätt förutsättningar för det material du försöker starta får du besked om detta och en länk som hjälper dig vidare.

Kapacitet i ditt trådlösa nätverk

Det är viktigt med rätt kapacitet i det trådlösa nätverket. En viktig förutsättning när du arbetar i våra digitala produkter är att det finns tillräckligt hög kapacitet i det trådlösa nätverk du arbetar ifrån. Finns det för få accesspunkter till det trådlösa nätverket kan konkurrensen mellan olika aktiviteter bli för stor. Ett exempel då detta kan uppstå, är när många i ett klassrum både arbetar i digitala produkter på datorer/surfplattor och samtidigt har smarta telefoner kopplade till samma trådlösa nätverk. Då kan man uppleva att de digitala produkterna inte fungerar – medan det i själva verket är det trådlösa nätverket som har för begränsad kapacitet i förhållande till utnyttjandet.

Webbläsare och operativsystem

De allra flesta av våra digitala produkter bygger på HTML5 och Javascript. De används i en webbläsare och kräver uppkoppling till internet för att fungera. Vi rekommenderar senaste versionen av dessa webbläsare på datorer eller surfplattor med följande operativsystem:
Windows
• Chrome
• Edge

Chrome OS
• Chrome

macOS
• Safari
• Chrome

iOS
• Safari

Android
• Chrome

Använder ni andra operativsystem eller webbläsare garanterar vi inte funktionaliteten hos våra produkter. I de produkter som innehåller en digital version av boken är inte boken tillgänglig i mobiltelefoner.

E-böcker via Studora

Vi erbjuder en stor del av vår kurslitteraturutgivning även som e-böcker via studieplattformen Studora. De återges i en webbläsare och kräver uppkoppling till internet. E-böckerna är inte nedladdningsbara. E-böckerna köps på Studora.se där du får tillgång till dem direkt i plattformen under 180 dagar. 

Läs mer om systemkrav för Studora