Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Miljö, mat och hälsa

Ur ett hållbarhetsperspektiv

Skickas följande arbetsdag

Boken Miljö, mat och hälsa: Ur ett hållbarhetsperspektiv är en introduktion, som på ett tydligt sätt förklarar sammanhang och termer som förekommer inom området livsmedelsproduktion med dess naturförutsättningar och konsumtion. En av de stora utmaningar vi står inför är hur vi ska försörja jordens stora och ökande befolkning med näringsriktig mat och samtidigt behålla biologisk mångfald, utan att bidra till naturkatastrofer. Författaren ger många exempel på kunskaper som är grunden för hållba...

Läs mer

Boken Miljö, mat och hälsa: Ur ett hållbarhetsperspektiv är en introduktion, som på ett tydligt sätt förklarar sammanhang och termer som förekommer inom området livsmedelsproduktion med dess naturförutsättningar och konsumtion. En av de stora utmaningar vi står inför är hur vi ska försörja jordens stora och ökande befolkning med näringsriktig mat och samtidigt behålla biologisk mångfald, utan att bidra till naturkatastrofer. Författaren ger många exempel på kunskaper som är grunden för hållbara val. Till varje kapitel hör fördjupande frågor att fundera över och diskutera. Miljö, mat och hälsa vänder sig till studenter på grund- eller avancerad nivå samt yrkesverksamma inom nutrition, livsmedelsvetenskap, kostvetenskap samt gastronomi. Boken kan också läsas av alla med intresse för miljö, mat och hälsa.

Stäng

Ett stort plus är de diskussionsfrågor som avslutar varje kapitel och de referenser som kan ge stöd i att fördjupa sig i ämnet. En intressant och angelägen bok.

Information

Författare:

Ulla Rosander

Kapitelförfattare:

Illustratör:

Jonny Hallberg

ISBN:

9789144159270

Utgivningsår:

2022

Artikelnummer:

44911-01

Upplaga:

Första

Sidantal:

320
 ;