
Miljö, mat och hälsa
Ett stort plus är de diskussionsfrågor som avslutar varje kapitel och de referenser som kan ge stöd i att fördjupa sig i ämnet. En intressant och angelägen bok.

Intervju med Ulla Rosander
Miljö, mat och hälsa är en efterfrågad bok på många högskoleutbildningar och vänder sig till studenter på grund- eller avancerad nivå samt yrkesverksamma inom nutrition, livsmedelsvetenskap, kostvetenskap samt gastronomi. Boken kan också läsas av alla med intresse för miljö, mat och hälsa. Vi har intervjuat författaren Ulla Rosander där hon berättar om hur idén till boken uppkom samt ger tips för en hållbar livsstil.
Läs intervjunInformation
- Författare:
- Ulla Rosander
- Kapitelförfattare:
- Kimmo Rumpunen
- Illustratör:
- Jonny Hallberg
- Språk:
- Svenska
- ISBN:
- 9789144159270
- Utgivningsår:
- 2022
- Artikelnummer:
- 44911-01
- Upplaga:
- Första
- Sidantal:
- 320