Sverige
Privatperson Logga in

Kurslitteratur förankrad i forskarvärlden

Vår utgivning vilar på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet och är starkt förankrad i forskarvärlden. Det är så vi har blivit Sveriges ledande akademiska förlag.

Kurslitteraturen vi erbjuder är resultatet av nära samverkan med landets lärosäten. Tillsammans tillgodoser vi dagens och morgondagens behov och gör aktuell forskning tillgänglig för studenter på ett pedagogiskt sätt.

Inkommande manus bedöms grundligt av våra ämneskunniga förläggare. För vetenskaplig utgivning sker dessutom regelmässig granskning av externa fackgranskare med syfte att säkerställa innehållets kvalitet och originalitet. Den externa fackgranskningen görs av ledande ämnesföreträdare. I arbeten med många författare inblandade sker ytterligare granskning i form av författarredaktörens genomgång.

Bär du som forskar och undervisar själv på en bokidé, kanske med ett nytt perspektiv eller en annorlunda pedagogisk ansats? Kontakta gärna någon av våra förläggare.

 

Nyhetsbroschyrer 2020

Håll din litteraturlista uppdaterad med nya böcker och upplagor.

Prova vår kurslitteratur

Du som undervisar på universitet eller högskola kan beställa provexemplar av vår kurslitteratur utan kostnad. På så sätt kan du i lugn och ro utvärdera hur boken passar in i din undervisning. 

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer