Sverige
Privatperson Logga in

Kompetensutveckling inom samhällsbyggnad och arkitektur 

Inom samhällsbyggnad och arkitektur är behovet av uppdatering stort. Lagstiftning och andra regelverk förändras, standarder uppdateras, nya material och miljökrav tillkommer och forskningsrön förändrar praxis. Vi hjälper dig förstå dessa förändringar och tillämpa dem i din egen yrkesutövning.

Vår facklitteratur inom samhällsbyggnad och arkitektur svarar mot aktuella kompetensbehov inom områden som byggjuridik, ljusdesign, hållbarhet och digitala ritprogram. En sammanställning av de basfakta som arkitekten och byggandet behöver finns i Arkitektens handbok som uppdateras årligen. All vår litteratur vilar på fakta, forskning och beprövad erfarenhet och skrivs av välmeriterade författare.

Nedan ser du ett urval av våra titlar. Vårt samlade utbud för dig som yrkesverksam hittar du här.

Kristallklar bok om ljus i arkitekturen

Att satsa på naturligt dagsljus som allmänbelysning i byggnader är hållbart, energismart och bra för människors hälsa. Nu finns en skräddarsydd bok, Daylighting and lighting under a Nordic sky, för framtidens arkitekter som vill skapa bättre ljusmiljöer. 

Läs artikeln

Nyheter

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer