Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Tre snabba frågor till
Eva Hedencrona och
Karin Smed-Gerdin

Författarna till Svenska 1, 2 och 3 − en komplett handbok.

Vad är unikt med läromedlet?

Äntligen är den här! Svenska 1, 2 och 3 – en komplett handbok! Nu finns hela gymnasiesvenskan samlad i ett läromedel – praktiskt och behändigt! Handboken som täcker det centrala innehållet i Svenska 1, 2 och 3 består av en tryckt bok i kombination med ett digitalt läromedel. Vilken del som innehåller vad blir tydligt genom innehållsförteckningarna. Vissa avsnitt som litteraturanalys hittar du i den tryckta boken medan litteraturhistoria finns i det digitala läromedlet. Digitalt finns även interaktiva ord- och språkövningar och där ligger hela den tryckta boken inläst. Tack vare läromedlets två format är det enkelt att uppdatera innehållet.

Handboken inleds med studieråd för att läsa, tala och skriva. Här finns konkreta tips att återkomma till under studiernas gång. Därefter följer momenten litteratur, tala, skriva och språk som är uppdelade i tre delar, en för varje kurs. Kurserna är tydligt färgmarkerade; gul för Svenska 1, lila för Svenska 2 och grön för Svenska 3.

Vilka är fördelarna med Svenska 1, 2 och 3 - en komplett handbok?

  • Först och främst är Svenska 1, 2 och 3 – en komplett handbok en behändig allt-i-ett-lösning. Du behöver bara ett läromedel, vilket innebär en lägre kostnad och färre komponenter att handskas med.

  • Bokens struktur gör det lätt att se en tydlig progression mellan kurserna och att repetera ett tidigare avsnitt.
  • Genom sitt handboksupplägg ger läromedlet stor valfrihet. Du kan utgå från boken och sedan komplettera med romaner och egenvalda texter för att variera och anpassa lektionsinnehållet. Och kanske viktigast av allt: du kan arbeta med bok och webb eller heldigitalt. 

Vem passar läromedlet för?

Svenska 1, 2 och 3 – en komplett handbok är avsedd för elever på gymnasiet men fungerar även mycket väl för studerande inom vuxenutbildningen.