Sverige
Privatperson Logga in

För dig som är allmänläkare

Abonnemangstjänsten allmänmedicin.se upphörde den 30 juni 2020. Skälet till det är att Studentlitteratur har påbörjat utvecklingen av andra digitala tjänster inom medicin. Fortsätt gärna kompetensutveckla dig med vår medicinska bokutgivning – du ser ett urval av böcker inom allmänmedicin längre ner på denna sida. Med våra nyhetsbrev kan du bevaka ditt ämnesområde och hålla dig uppdaterad kring vår senaste utgivning.
Välj bland våra nyhetsbrev

Delar av det innehåll som tidigare fanns på allmänmedicin.se finns nu fritt tillgängligt på webbplatsen allmänmedicin.nu. Där finns den medicinska sökmotorn, länkar, blanketter samt uppdaterade allmänmedicinska nyheter och vetenskapliga rön. Allmänmedicin.nu drivs av Fredrik Settergren, tidigare redaktör för allmänmedicin.se. Studentlitteratur har ingen koppling till sidan och tar inget ansvar för kvaliteten och innehållet på sidan.

Aktuella böcker

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer