Sverige
Privatperson Logga in

ST-boken

Skickas följande arbetsdag

470 kr

exkl moms

Läs mer Stäng

Denna lärobok är den första som sätter hela specialiseringstjänstgöringen för läkare (ST) i fokus. Tongivande och utbildningsaktiva medförfattare från hela landet bidrar till ST-bokens mångfald, som inkluderar fakta om ST 2008 och den nya ST som gäller från 2015. I den första delen av ST-boken reflekterar läkare om sina personliga erfarenheter av ST. Övriga kapitel är inriktade på gemensamma specialitetsövergripande ämnen. ST-boken kan användas i det vardagliga arbetet, som ett hållbart och ...

ST-boken är ett matnyttigt kompendium om allt som har att göra med läkares specialisttjänstgöring – närmast obligatorisk läsning för ST-läkare, handledare och klinikchefer.

Jag önskar att denna bok funnits när jag en gång i tiden tog mina första stapplande steg som ST-läkare. Jag ger mina starkaste rekommendationer att detta blir en ”kursbok” för ST-utbildning i Sverige.

En alldeles utmärkt referensbok för ST-utbildningen./…/ ST-boken är en bok jag tycker skall finnas i referensbiblioteket vid alla radiologiavdelningar som utbildar ST-läkare.

ST-boken har sin styrka i att den samlar många nyttiga fakta och översikter i handboksformat. Därför kommer den att hitta vägen till många studierektorers och ST-läkares bokhyllor.

Författare

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer