Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Examensarbeten

- att skriva uppdragsbaserade uppsatser och rapporter

Skickas följande arbetsdag

Lärarmaterial - Examensarbeten

att skriva uppdragsbaserade uppsatser och rapporter

Skickas inom 3 timmar
Valt format
Bok 215 kr inkl. moms
Lärarmaterial

På många utbildningar är det idag vanligt att det finns en uppdragsgivare som står bakom ett examensarbete. Det kan vara ett företag, en förvaltning, en branschorganisation eller liknande. Denna nya situation kan vara både utmanande och stimulerande. Boken Examensarbete tar sin utgångspunkt i boken Uppsatser och rapporter – med eller utan uppdragsgivare av samma författare vilken uppdateras och utvidgas. I Examensarbete presenteras på ett enkelt sätt olika metodfrågor och logiken bakom olik...

Läs mer

På många utbildningar är det idag vanligt att det finns en uppdragsgivare som står bakom ett examensarbete. Det kan vara ett företag, en förvaltning, en branschorganisation eller liknande. Denna nya situation kan vara både utmanande och stimulerande. Boken Examensarbete tar sin utgångspunkt i boken Uppsatser och rapporter – med eller utan uppdragsgivare av samma författare vilken uppdateras och utvidgas. I Examensarbete presenteras på ett enkelt sätt olika metodfrågor och logiken bakom olika metodkrav förklaras. Frågor som: varför måste det finnas källhänvisningar och varför måste de se ut på ett visst sätt besvaras. Boken innehåller exempel, handfasta beskrivningar och rekommendationer, och utgår från ett standardupplägg som man, om man så önskar, kan göra avvikelser från. En viktig utgångspunkt för boken är att se skrivandet som en effektivitetsfråga där det gäller att utifrån givna resurser skapa så mycket ny relevant kunskap som möjligt. Boken kan användas på alla nivåer på högskolor, universitet och annan eftergymnasial utbildning inom områden där det förekommer uppdragsgivare. Författaren har även tillsammans med Maria Björklund skrivit Seminarieboken (ISBN: 9789144059853). Boken Examensarbeten är specifikt inriktad på uppsatser med uppdragsgivare. Om du skriver en uppsats där det finns en extern uppdragsgivare är därför detta boken för dig. Om du däremot är intresserad av uppsatsskrivande och seminarier i allmänhet så rekommenderas Seminarieboken.

Stäng
 ;

Det här lärarmaterialet är framtaget till boken Examensarbeten. Materialet är gratis och kan endast beställas av lärare som använder, eller tänker börja använda, boken.

Information

Författare:

Ulf Paulsson

Illustratör:

Jonny Hallberg

ISBN:

9789144141411

Utgivningsår:

2020

Artikelnummer:

40474-WM01

Upplaga:

Första

Sidantal:

120

Digital produkt

Giltighetstid från aktivering:

12 mån
 ;