Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Elever som arbetar med digitala läromedel

Rätt verktyg för varje moment

Ingen elev är den andra lik. Någon lär sig bäst av att läsa, någon av att lyssna, en annan av att repetera med hjälp av interaktiva övningar. Olika lärsituationer kräver också olika verktyg - texter är oftast lättare att ta till sig i en tryckt bok medan glosträning fungerar utmärkt som interaktiva självrättande övningar.

Våra elevpaket ger dig och dina elever flera verktyg så att du kan planera en varierad undervisning som stimulerar flera sinnen och engagerar dina elever på flera olika sätt. Texter inlästa med autentiska röster, interaktiva övningar, filmer och hörövningar gör lärandet både varierat och roligt vilket stärker pedagogiken.

Elev med ipad i fönstersmyg

Arbeta var som helst

Det digitala läromedlet, som ingår i elevpaketet, fungerar på dator, surfplatta och i mobil. Eleven kan börja arbeta på datorn i skolan, fortsätta på mobilen på bussen och avsluta på surfplattan hemma.

Funktionerna i det digitala läromedlet är intuitiva och självförklarande. Det är enkelt att få översikt, hitta, markera, anteckna, lyssna och öva. De interaktiva övningarna sparas och ger eleverna bra vägledning och feedback.

Elever på gymnasiet med lärare

Trygghet för dig som lärare

Givetvis utgår alla våra läromedel från läroplanen. Elevpaketet har tydlig koppling till kunskapskraven, både i de tryckta böckerna och de digitala läromedlen. På så sätt blir det tydligt för eleverna vilket fokus varje övningar har och vad som tränas. Du som lärare kan känna dig trygg i att eleverna övar på rätt saker och att ni täcker in allt från läroplanen.

Tryckt bok och digitalt läromedel i smarta paket

Elevpaket

Elevpaketet ger dina elever de bästa förutsättningarna för ett varierat lärande då det kombinerar det digitala läromedlet med en eller flera tryckta böcker. 

Digitala läromedel för en elev

Elevlicens 12 mån

En elevlicens kan användas av en elev under licenstiden som är 12 månader. 

Digitala läromedel för hela klassen

Elevlicens 12 mån för 30 elever

Detta är ett paket om 30 elevlicenser där varje licens har en licenstid på 12 månader.

Det finns många fördelar med att arbeta med våra smarta elevpaket. Se vad Marie Hanstad och Brenda Griffin tycker är bäst med det digitala läromedlet.