Sverige
Privatperson Logga in

Digitala läromedel

Våra smarta elevpaket innehåller både digitala läromedel och tryckta böcker. Det blir så mycket bättre - tänker vi - om du som lärare kan variera din undervisning och låta eleverna använda både padda och penna under dagen.

Elev med bok och digitala läromedel
Elever som arbetar med digitala läromedel

Rätt verktyg för varje moment

Ingen elev är den andra lik. Någon lär sig bäst av att läsa, någon av att lyssna, en annan av att repetera med hjälp av interaktiva övningar. Olika lärsituationer kräver också olika verktyg - texter är oftast lättare att ta till sig i en tryckt bok medan glosträning fungerar utmärkt som interaktiva självrättande övningar.

Våra elevpaket ger dig och dina elever flera verktyg så att du kan planera en varierad undervisning som stimulerar flera sinnen och engagerar dina elever på flera olika sätt. Texter inlästa med autentiska röster, interaktiva övningar, filmer och hörövningar gör lärandet både varierat och roligt vilket stärker pedagogiken.

Elev med ipad i fönstersmyg

Arbeta var som helst

Det digitala läromedlet, som ingår i elevpaketet, fungerar på dator, surfplatta och i mobil. Eleven kan börja arbeta på datorn i skolan, fortsätta på mobilen på bussen och avsluta på surfplattan hemma.

Funktionerna i det digitala läromedlet är intuitiva och självförklarande. Det är enkelt att få översikt, hitta, markera, anteckna, lyssna och öva. De interaktiva övningarna sparas och ger eleverna bra vägledning genom dynamisk feedback.

Lärare som hjälper elever som arbetar med digitala läromedel

Trygghet för dig som lärare

Givetvis utgår alla våra läromedel från läroplanen. Elevpaketet har tydlig koppling till kunskapskraven, både i de tryckta böckerna och de digitala läromedlen. På så sätt blir det tydligt för eleverna vilket fokus varje övningar har och vad som tränas. Du som lärare kan känna dig trygg i att eleverna övar på rätt saker och att ni täcker in allt från läroplanen.

Bättre tillsammans

Digitala läromedel och tryckta böcker i smarta paket, perfekt för en varierad undervisning.

Digitala läromedel och bok i smarta paket

Elevpaket

Elevpaketet ger dina elever de bästa förutsättningarna för ett varierat lärande då det kombinerar det digitala läromedlet med en eller flera tryckta böcker. Det digitala läromedlet gäller, beroende på läromedel, i ett eller fyra år från aktiveringsdatum. 

Digitala läromedel för en elev

Elevlicens

En elevlicens är en enanvändarlicens som gäller i ett år från aktiveringsdatum. 

Digitala läromedel för hela klassen

Klasslicens

En klasslicens är en fleranvändarlicens som gäller i ett år från aktiveringsdatum och kan användas av upp till 30 elever. 

Det finns många fördelar med att arbeta med våra smarta elevpaket. Se vad Marie Hanstad och Brenda Griffin tycker är bäst med det digitala läromedlet.

 

 

Ännu bättre tillsammans

Med lärarpaketet kan du frigöra tid från din planering och ge den till dina elever. Det blir ännu bättre så, tänker vi.

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer