Sverige
Privatperson Logga in

Favorit matematik

Sveriges populäraste läromedel i matematik – finns för hela grundskolan!

Letar du matteböcker till din undervisning? Favorit matematik är ett basläromedel i matematik för hela grundskolan, uppskattat för sin gedigna, välfungerande och tydliga struktur. Serien är givetvis uppdaterad enligt befintlig läroplan. Elevpaketen består av både digitalt och tryckt material.

Favorit matematik Förskoleklass

Skatan Sally och ekorren Kurre låter eleverna möta vardagliga problem som stimulerar fantasin och utvecklar förmågan att lära med andra. Basläromedel i matematik för förskoleklass.

Läs mer
Favorit matematik Förskoleklass läromedel matematik grundskolan

Favorit matematik 1-3

Tillsammans med Skatan Sally och Ekorren Kurre bygger eleverna på lågstadiet upp en stabil matematisk grund med hjälp av tydlig struktur och uppgifter på rätt nivå. Basläromedel i matematik för årskurs 1–3.

Läs mer
läromedel favorit matematik 1-3 matteböcker lågstadiet

Favorit matematik 4-6

Tillsammans med skatan Sally och ekorren Kurre bygger eleverna på mellanstadiet upp en stabil matematisk grund med hjälp av tydlig struktur och uppgifter på rätt nivå. Basläromedel i matematik för årskurs 4–6.

Läs mer
Läromedel Favorit matematik 4-6 mellanstadiet grundskolan matteböcker

Favorit matematik 7-9

Favorit matematik för högstadiet är ett heltäckande läromedel där alla elever får det stöd och den stimulans de behöver. Genom att befästa matematiken grundligt får alla elever möjlighet att lyckas. Basläromedel i matematik för årskurs 7–9.

Läs mer
Läromedel matematik Favorit matematik 7-9 högstadiet grundskolan matteböcker

Prova Favorit matematik

Självklart får du prova läromedlet innan du bestämmer dig. Beställ ett kostnadsfritt provexemplar av någon av titlarna nedan och bekanta dig med innehållet i lugn och ro.

Beställ kostnadsfritt provexemplar

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer