Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Favorit matematik

Låt Sveriges mest använda matematikläromedel bli din favorit

Favorit matematik är Sveriges mest använda matematikläromedel. Här arbetar eleverna tillsammans men ändå differentierat och det omfattande lärarstödet med unika material för stödinsatser och specialundervisning ger dig allt du behöver för en varierad matematikundervisning. 


Gediget och beprövat

Både de finska och svenska lärarna framhåller den tydliga strukturen och de goda resultaten som två viktiga faktorer när de år efter år väljer Favorit matematik till sina klasser. När eleverna känner igen arbetsgången och vet vad som förväntas av dem blir det enklare att fokusera på själva matten.

Tillsammans med ändå differentierat

Favorit matematiks tydliga struktur håller klassen samlad och den viktiga klassrumsdialogen levande. Alla arbetar med samma lektionsinnehåll men samtidigt finns fantastiska möjligheter att möta elevers olikheter på flera olika nivåer.

Omfattande lärarstöd för en varierad undervisning

Med Favorit matematik får du ett gediget lärarmaterial som ger dig allt du behöver. Upplägget, med fyrsidessystemet, är alltid detsamma vilket gör det lätt för dig att organisera och planera dina lektioner. En nyhet är kompletterande lärarhandledningar för elever i behov av stödinsatser.

Nyhet! Lärarpaket för extra stöd

Hur skapar man en varierad matematikundervisning med tydlig struktur? Lyssna när Kirsti Hemmi, professor vid Åbo Akademi, berättar!

Tydlig struktur som är lätt för mig och mina elever att följa.

Gör det lätt att utmana eleverna på olika nivåer.

Nivån är hög och mina elever når höga resultat.