Sverige
Privatperson Logga in

Favorit matematik

Sveriges populäraste läromedel i matematik – finns för hela grundskolan!

Letar du matteböcker till din undervisning? Favorit matematik är ett basläromedel i matematik för hela grundskolan, uppskattat för sin gedigna, välfungerande och tydliga struktur. Serien är givetvis uppdaterad enligt befintlig läroplan. Elevpaketen består av både digitalt och tryckt material.

Nyhet! Lärarpaket för extra hjälp

Favorit matematik Utökat stöd och Special

Nu finns två kompletterande lärarhandledningar till Favorit matematik som stöttar elever som har svårt att nå målen.

Favorit matematik Förskoleklass läromedel matematik grundskolan

Favorit matematik Förskoleklass

Med tydlig koppling till läroplanen bygger basläromedlet Favorit matematik förskoleklass grunden för matematisk inlärning på ett lekfullt sätt. Tillsammans med Skatan Sally och ekorren Kurre möter eleverna vardagliga problem som bjuder in till matematiska samtal.

Läs mer
läromedel favorit matematik 1-3 matteböcker lågstadiet

Favorit matematik 1-3

Tillsammans med Skatan Sally och Ekorren Kurre bygger eleverna på lågstadiet upp en stabil matematisk grund med hjälp av tydlig struktur och uppgifter på rätt nivå. Basläromedel i matematik för årskurs 1–3.

Läs mer
Läromedel Favorit matematik 4-6 mellanstadiet grundskolan matteböcker

Favorit matematik 4-6

Tillsammans med skatan Sally och ekorren Kurre bygger eleverna på mellanstadiet upp en stabil matematisk grund med hjälp av tydlig struktur och uppgifter på rätt nivå. Basläromedel i matematik för årskurs 4–6.

Läs mer
Läromedel matematik Favorit matematik 7-9 högstadiet grundskolan matteböcker

Favorit matematik 7-9

Favorit matematik för högstadiet är ett heltäckande läromedel där alla elever får det stöd och den stimulans de behöver. Genom att befästa matematiken grundligt får alla elever möjlighet att lyckas. Basläromedel i matematik för årskurs 7–9.

Läs mer

Prova Favorit matematik

Självklart får du prova läromedlet innan du bestämmer dig. Beställ ett kostnadsfritt provexemplar av någon av titlarna nedan och bekanta dig med innehållet i lugn och ro.

Beställ kostnadsfritt provexemplar

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer