Sverige
Privatperson Logga in
Favorit matematik Förskoleklass läromedel matematik grundskolan

Favorit matematik Förskoleklass

Lägg grunden för ett framgångsrikt lärande i matematik

Favorit matematik är Sveriges populäraste matematikläromedel och finns för hela grundskolan. I Favorit matematik Förskoleklass bygger berättelserna med skatan Sally och ekorren Kurre grunden för inlärningen. Ofta stöter Kurre och Sally på något problem och behöver matematikens och elevernas hjälp för att hitta en lösning. Till berättelserna finns alltid en lek eller utematematikövning. Dessutom finns detaljrika samtalsbilder för de viktiga matematiska samtalen.


Beprövat och framgångsrikt läromedel från Finland

Favorit matematik Förskoleklass är skriven av fyra erfarna matematikpedagoger. Det finns 12 kapitel som handlar om olika matematiska moment. Till varje kapitel finns en berättelse. I lärarhandledningen hittar du samtalsfrågor, färdiga förslag på lekar, övningar och tematiska tips som visar hur du kan förstärka inlärningen genom t.ex. idrott eller bild. Eleven befäster sina nya kunskaper i elevboken.

Digitalt läromedel och bok i smarta paket

För att skapa de bästa förutsättningarna för ett varierat lärande ingår det digitala läromedlet, en tryckt elevbok och tryckt laborativt material i elevpaketen til Favorit matematik Förskoleklass. 

 

Läs ett smakprov eller prova digital demo

Elevpaket

Digitalt läromedel och bok i smarta paket

I våra smarta elevpaket ingår alltid digitalt läromedel och tryckt bok. I det digitala läromedlet finns alla berättelser inlästa så att eleverna kan lyssna på dem så många gånger de vill – både i skolan och hemma. Till en del områden finns digitala övningar. Det laborativa materialet som medföljer finns också som digital verktygslåda. 

Lärarpaket

Frigör tid från din planering för att ge till eleverna

Det välfyllda lärarpaketet är en guldgruva med konkreta tips och råd för varierade matematiklektioner. Innehållet är enkelt och roligt samtidigt som det håller hög matematisk kvalitet. I lärarpaketet ingår digitala resurser som låter dig visa elevboken och samtalsbilder via projektor och tavla.

Se en kort presentation av Favorit matematik förskoleklass med Jenny Roos från Studentlitteratur.

Prova Favorit matematik

Självklart får du prova läromedlet innan du bestämmer dig. Beställ ett kostnadsfritt provexemplar av någon av titlarna nedan och bekanta dig med innehållet i lugn och ro.

Beställ kostnadsfritt provexemplar

Favorit matematik utgående upplaga

För dig som redan arbetar i Favorit matematik idag och behöver komplettera med fler elevpaket av den utgående upplagan finns dessa fortfarande att beställa för komplettering. Kontakta din ordinarie återförsäljare eller Studentlitteraturs kundservice på kundservice@studentlitteratur.se eller 046-31 21 00.

Du kan fortsätta använda den lärarhandledning du redan har. Den digitala lärarhandledningen kompletteras med stöd för undervisning i de reviderade elevpaketen.

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer