Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Favorit matematik 1-3

Sveriges populäraste läromedel i matematik. Uppfyller redan kursplanen för matematik i Lgr22.

Favorit matematik är Sveriges mest använda basläromedel i matematik, beprövad med goda resultat. Favorit matematik kommer ursprungligen från Finland och har anpassats till den svenska läroplanen av en stor författargrupp med olika kompetenser.

Det här är Favorit matematik

Den tydliga strukturen och elevernas goda resultat framhålls av både finska och svenska lärare som två viktiga faktorer när de år efter år väljer Favorit matematik till sina klasser. När eleverna känner igen arbetsgången och vet vad som förväntas av dem blir det enklare att fokusera på själva matten.

Titta på Favorit matematiks struktur.

Tillsammans med ändå differentierat

Med Favorit matematik finns fantastiska möjligheter att möta elevers olikheter på flera olika nivåer. Vill du kunna erbjuda vissa elever eller kanske hela din klass ytterligare utmaningar? Välj då grundboken Mera Favorit matematik. Det är samma lektionsinnehåll som i Favorit matematik men utmaningarna ökar i svårighet. Du som lärare har samma lärarhandledning och går igenom lektionens innehåll gemensamt med hela klassen. Eleverna arbetar sedan vidare på sin nivå.

Exempel på likheter och skillnader i Favorit matematik och Mera Favorit matematik.

Innehållet i Favorit matematiks läromedel för lågstadiet är av hög kvalitet där eleverna får lära sig att använda ett matematiskt språk. Viktiga regler och räknelagar presenteras enkelt och tydligt.

 


Nyhet! Lärarpaket för extra hjälp

Det mest underbara med att vara lärare är att se när barnen lyckas och när jag kan hjälpa dem framåt.

Behöver jag köpa ny lärarhandledning?

Du som har Favorit matematik kan fortsätta använda de befintliga lärarhandledningarna och elevpaketen eftersom innehållet redan följer Lgr22.

Åk 1 - Elev

Åk 1 - Lärare

Åk 2 - Elev

Åk 2 - Lärare

Åk 3 - Elev

Åk 3 - Lärare

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer