Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Hur man skapar en framgångsrik inhousebyrå

Skickas följande arbetsdag

Hur gör man när man vill starta upp en inhousebyrå internt? Hur gör man när man redan har en inhousebyrå, men vill ge den ett utökat uppdrag? Och hur gör man för att utveckla sin inhousebyrå så att den levererar snabbare, med högre kreativitet och bättre effekt? Den här boken berättar om den spännande utveckling inom inhousebyråbranschen som har skett under de senaste åren och ger dig tips och konkreta råd om vad som är viktigast att tänka på när du startar upp eller utvecklar en inhousebyrå.

Boken sammanfattar och omfamnar möjligheter och utmaningar med att starta och driva en inhousebyrå på ett tydligt sätt. Alla konkreta tips och råd inspirerar verkligen till att driva men också utveckla en inhousebyrå. Dessutom belyser boken vad som faktiskt är viktigt för att lyckas.

Det här är boken för dig som redan jobbar på en inhousebyrå och vill vässa ditt arbete eller för dig som funderar på att starta upp en inhousebyrå. Boken är framför allt fylld med många ovärderliga konkreta tips och råd på vad man behöver tänka på.

Boken beskriver tydligt de utmaningar som finns men innehåller också även tips och idéer hur man kan undvika och lösa strukturella frågor. Jag kommer ta med mig många av tipsen och råden i boken när vi på Apoteket fortsätter att utvecklas och skruvar på våra processer. Jag tycker avsnittet om Styrningen är extra relevant för min egen verksamhet och jag kommer särskilt att fördjupa mig i insikterna gällande mandatet, vem äger vad i processerna. Håkans insyn och erfarenhet är otroligt värdefull och ger bra stöd och hands-on exempel för att skapa en inhousebyrå, och jag kommer fortsättningsvis ofta gå tillbaka till bokens kloka råd och insikter när vi ska omarbeta, utveckla och putsa på våra rutiner och processer framåt.

Information

Författare:

Håkan Bodman

ISBN:

9789144143606

Utgivningsår:

2022

Artikelnummer:

43700-01

Upplaga:

Första

Sidantal:

144
 ;