Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Yoga i sagans värld

Vägen till ett pedagogiskt och hälsofrämjande lärande i förskolan

Skickas följande arbetsdag

I Yoga i sagans värld får vuxna i barnens närhet på ett överskådligt sätt ta del av yogans alla rörelser och andningstekniker för att skapa rörelseglädje och lugn tillsammans med barnen. I boken uppmärksammas kopplingen mellan sagoyoga och läroplanen. Att introducera yoga till barn med hjälp av välbekanta sagor leder till ett lekfullt pedagogiskt arbete. Det blir tydligt hur arbetet med yogasagor kan vara ämnesövergripande och på så sätt bidra till en hälsofrämjande inlärning. Du kan inklud...

Läs mer

I Yoga i sagans värld får vuxna i barnens närhet på ett överskådligt sätt ta del av yogans alla rörelser och andningstekniker för att skapa rörelseglädje och lugn tillsammans med barnen. I boken uppmärksammas kopplingen mellan sagoyoga och läroplanen. Att introducera yoga till barn med hjälp av välbekanta sagor leder till ett lekfullt pedagogiskt arbete. Det blir tydligt hur arbetet med yogasagor kan vara ämnesövergripande och på så sätt bidra till en hälsofrämjande inlärning. Du kan inkludera begrepp, symboler, läsinlärning, matematik, färg och form, socialt samspel, demokrati, kroppsuppfattning, hållbar utveckling och kreativt skapande. Författaren har i möten med barn och pedagoger utvecklat sina kunskaper och erfarenheter på yogamattan till ett glädjefyllt och kreativt pedagogiskt redskap. Ett redskap som inte bara håller sig på mattan utan sprider sig ut i verksamheten och går in i de projekt som redan pågår.

Stäng

Boken är skriven med ett starkt engagemang och inspirerar till att utforska yogans möjligheter. Exemplen är konkreta och lätta att utföra i verksamheten utan föregående kunskaper. Bokens illustrationer underlättar för utövaren att genomföra de olika rörelserna.

Information

ISBN:

9789144158952

Utgivningsår:

2022

Artikelnummer:

45219-01

Upplaga:

Första

Sidantal:

88
 ;