Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Serien Das Dach

Das Dach

– allt under ett tak

Das Dach är en läromedelsserie för åk 6 – 9 av författarna Horst Sturmhoefel och Marie Sturmhoefel. Mångsidigt, modernt, individuellt och med klara konkreta mål. Allt eleven behöver under ett tak!

Elevpaket

Digitalt läromedel och bok i smarta paket

För att skapa de bästa förutsättningarna för ett varierat lärande ingår det digitala läromedlet, en tryckt elevbok och en tryckt övningsbok i elevpaketen till Das Dach. Paketets delar samverkar och eleven kan använda rätt verktyg till respektive moment.

 

Elevbok

Elevboken till Das Dach innehåller bl.a. dialoger, berättande texter, sakprosa och ramsor. Boken innehåller även informationsrutor med realia och samlingar av nyttiga fraser i ”Bra att kunna”-rutor, en minigrammatik samt styckeordlistor med markerade aktiva glosor och genusfärger.


Övningsbok

Övningsboken har en tydlig struktur. Det finns en stor variation i övningarna samt en svårighetsgradering, vilket möjliggör individuellt arbete efter intresse och förmåga. Konkreta målbeskrivningar och utvärderingar skapar förutsättningar för planering och portfolioteknik. Övningsboken innehåller utförliga och resonerande grammatikgenomgångar.

 

Digitalt läromedel

Det digitala läromedlet erbjuder kvalificerade möjligheter för eleven att arbeta hemma med sådant som bara måste nötas in – ­glosor, uttal, textförståelse m.m. Alla texter finns inlästa med textföljning i det digitala läromedlet. Eleverna följer med i texten på skärmen och klickar fram översätt­ningar av de tyska orden medan de lyssnar. Glosorna som hör till dessa texter kan sedan övas (med uttal) i fem enkla steg. Det digitala läromedlet fungerar på både dator, surfplatta och mobiltelefon.


Das Dach 1

Das Dach 2

Das Dach 3

Das Dach 4