Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Heltäckande läromedel – tryckt och digitalt i smarta paket 

Rätt verktyg är ovärderliga för att nå kunskapsmålen.
Våra smarta allt-i-ett-paket erbjuder en komplett lösning för elever och lärare, oavsett behov. Tryggt, enkelt och kvalitetssäkrat!  

Elevpaketet – flexibelt och nivåanpassat

Våra elevpaket innehåller såväl tryckta böcker som ett genomarbetat digitalt material för att ge de bästa pedagogiska förutsättningarna – textbok, arbetsbok, digitala versioner, läslogg, gloshäfte, laborativa övningar och mycket mer. Elevpaketen kan innehålla olika delar, men alltid det dina elever behöver för att kunna tillgodogöra sig undervisningen och nå kunskapsmålen.  
 

Lärarpaketet – rätt resurser för din undervisning 

Lärarpaketet ger dig oumbärliga verktyg, stöd, vägledning och inspiration i din undervisning. En fullmatad tryckt lärarhandledning, digitala resurser och elevens digitala läromedel ingår alltid i lärarpaketet. I det digitala klassrummet, som du får tillgång till som lärare, kan du skapa och dela ut uppdrag till hela klassen eller till enskilda elever. Effektivt och tidsbesparande för dig som lärare.

Elevpaketet – allt dina elever behöver

 • Flexibelt och likvärdigt lärande
  Möjligheten att växla mellan tryckta och digitala resurser skapar goda förutsättningar för att möta olika behov och skapa likvärdighet i undervisningen. Använd de resurser som passar bäst för att ge eleven extra utmaning eller stöd – oavsett nivå.    
 • Kvalitetssäkrad undervisning  
  Studentlitteraturs läromedel är utvecklade utifrån Läromedelföretagens kvalitetspolicy och baseras på principen att alla elever ska ha möjlighet att nå kunskapsmålen, oavsett bakgrund, vilket ställer höga krav på saklighet, beprövad erfarenhet och vetenskaplig grund i allt material. Givetvis är det pedagogiskt upplagt och lätt att använda. Mer om Kvalitetssäkrade läromedel
 • Tryckt och digitalt - väl integrerat för bättre inlärning
  Alla delar av våra läromedel, tryckt och digitalt, går hand i hand. Där den tryckta boken ger stöd, struktur och tydlig progression för både lärare och elev, lämpar sig de lättfattliga digitala resurserna för till exempel självrättande, interaktiva övningar. En kombination som ger rätt verktyg i varje moment – oavsett nivå. 

Lärarpaketet – rätt resurser för din undervisning

 • Effektivt och tidsbesparande 
  Spara tid med våra läromedelspaket – vi erbjuder en komplett pedagogisk lösning med allt du som lärare behöver för att engagera dina elever och hjälpa dem nå kunskapsmålen. Heltäckande och lätt att använda.  
 • Oumbärliga verktyg i undervisningen 
  Lärarpaketet ger dig stöd, vägledning och inspiration i undervisningen. En fullmatad tryckt lärarhandledning, digitala resurser och elevens digitala läromedel ingår i paketet.  
 • Tydlig överblick med det digitala klassrummet 
  I det digitala klassrummet, som alla lärare med tillgång till elevprodukten kan nyttja, följer du elevernas aktivitet i läromedlets interaktiva övningar. Du kan skapa och dela ut uppdrag till hela klassen eller individuellt för att säkerställa att varje elev får rätt stöd och utmaning.

Mer info på: Lärarpaket – inspiration och förslag till din undervisning

Vad säger forskningen om att kombinera tryckta och digitala läromedel?