Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Magic! 7-9

Motivera, stötta och utmana

Magic! 7-9 hjälper eleverna att nå målen i engelska och ger dig de rätta verktygen för att motivera, stötta och utmana. Magic! 7-9 är ett basläromedel som skapar förutsättningar för ett omväxlande arbetssätt för både elever och lärare. Här finns en stor variation av texter, hörövningar och uppgifter som tar eleverna runt den engelsktalande världen och utvecklar deras digitala kompetens.

Med utgångspunkt i litteraturen

Magic! tar sin utgångspunkt i litteratur och ingången till varje tema är ett utdrag ur en lättläst roman som lockar till vidare läsning. Temat fördjupas med hörövningar och texter på tre nivåer i olika genrer. Här blandas faktatexter med dialoger och intervjuer.

Samma innehåll tränas på olika sätt med stor variation

Ord, fraser och grammatik presenteras i Classbook. Eleven övar sedan i det digitala läromedlet, i Workbook och i Word Trainer.

 

Elevpaket

Magic! 7, 8 och 9 elevpaket kombinerar digitalt läromedel med tre tryckta delar: Classbook, Workbook och Word Trainer.

Genom att arbeta varierat med både digitalt och tryckt material får eleverna ett varierat och individanpassat arbetssätt som utvecklar och fördjupar kunskaperna. I det digitala läromedlet finns flera hundra övningar som tränar ord, fraser och grammatik. Här finns också en utökad textbank som erbjuder ytterligare utmaningar. Samtliga texter är inspelade med autentiska röster från den engelsktalande världen.


Lärarpaketet

Lärarpaketet ger dig tips, stöd och inspiration för det dagliga arbetet. I lärarpaketet ingår den digitala resursen, tillgång till elevernas digitala läromedel och en tryckt lärarhandledning. Tre lärare kan dela på ett lärarpaket via egna inloggningar. Lärarpaketet ger dig alla verktyg du som lärare behöver, bland annat:

  • utförlig presentation av komponenterna
  • förberedelser inför det nationella provet
  • hörövningsmanus som innehåller utskrifter av samtliga hörövningar
  • nedladdningsbara filer med tester och facit
  • kopieringsunderlag för fördjupning och stimulans
Läs mer om serien Magic!