Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Magic! 1-3

Magic! för åk 1-3 är ett basläromedel i engelska där fantasifulla illustrationer, filminslag och övningar bjuder in eleven i den engelskspråkiga världen.

Digitalt läromedel och bok i smarta paket

Elevpaketen till Magic! 1-3 ger eleverna de bästa förutsättningarna för ett varierat lärande. Paketets delar samverkar och eleven kan använda rätt verktyg till respektive moment.

 
Elevpaket för åk 1 och 2

I det digitala läromedlet finns alla inspelningar och varierade övningar som bland annat tränar ord, fraser och hörförståelse. Elevboken är en allt-i-ett-bok med en tydlig arbetsgång. Här befäster eleverna sina kunskaper med penna och färger.

Provläs Magic! 1

Provläs Magic! 2

 

Elevpaket för åk 3

Magic! 3 bygger lekfullt och målmedvetet vidare på de första årens kunskaper i engelska med en spännande saga helt på engelska! I den omarbetade upplagan är Workbook i A4-format och färg.

I Textbook följer vi med på äventyr med detektiverna Jennie, Jack och deras charmige följeslagare Dino. I det digitala läromedlet finns Textbook där sagans alla texter och glosor är inlästa med autentiskt engelskt tal och textföljning. Workbook är ett skriv- och ritvänligt häfte med övningar som befäster ordförrådet.

Provläs Magic! 3


Lärarpaketet

Lärarpaketet ger dig tips, stöd och inspiration för det dagliga arbetet. I lärarpaketet ingår den digitala resursen, tillgång till elevernas digitala läromedel och en tryckt lärarhandledning. Tre lärare kan dela på ett lärarpaket via egna inloggningar. Lärarpaketet ger dig alla verktyg du som lärare behöver, bland annat:

  • detaljerade lektionsplaneringar
  • tidsbesparande förberedda genomgångar
  • tillgång till en generös bildbank och affischer att ladda ned
  • kopieringsunderlag för fördjupning och stimulans
  • test på olika nivåer som kan användas formativt och summativt
Se en kort presentation av Magic! 1-3 med Rickard Ahlberg från Studentlitteratur.

Magic! 3

Läs mer om serien Magic!