Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Vad är ditt bästa tips till lärare som vill komma igång med Simsalabim?

Att komma igång och jobba med Simsalabim är enkelt! Allt finns där. Ett tips är att kolla lärarhandledningen lite extra. Där finns både bedömningsmatriser och extrauppgifter som kallas kristallövningar. För de yngre eleverna finns även diagnosmaterial.

Hur arbetar du med det digitala läromedlet? Vilka är fördelarna att arbeta både digitalt och med tryckt bok?

Vi har bara för en kort tid sedan fått tillgång till elevdatorer och eleverna har fått möjlighet att jobba med Simsalabim digitalt. Eleverna tycker det är jätteroligt att jobba digitalt. De upplever att det blir omväxling när de får använda datorerna och flera elever tycker att de kan koncentrera sig bättre än när de jobbar i arbetsboken. Jag ser också att elever som kan tycka att det är jobbigt att skriva mycket jobbar lätt och smidigt när de använder datorn. Alla får känna att de kan och lyckas.

Hur använder du lärarpaketet?

Jag arbetar med Simsalabim kapitelvis och känner mig trygg i att läromedlet täcker in läroplanens centrala innehåll och att alla kunskapskrav tydliggörs för eleverna. Samtidigt ger läromedlet mig som lärare frihet att inom läromedlets ram göra egna val och anpassa undervisningen utifrån elevgruppens intressen och behov.

Läs mer om serien Simsalabim 1-3
Läs mer om serien Simsalabim 4-6