Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Sveriges Lag

Den svarta lagboken. Den smarta lagboken.

Lagböcker är tunga. Men att använda en lagbok ska vara lätt. Därför finns Sveriges Lag – den heltäckande, tidsbesparande och prisvärda lagboken.

Sveriges Lag är en lättanvänd, lättöverskådlig och pedagogisk lagbok med flera smarta register som hjälper dig att snabbt hitta det du söker på flera olika sätt. Innehållet är strukturerat på ett mer modernt och effektivt sätt än traditionella lagböcker. I lagboken hittar du allt du behöver och den är anpassad för att passa dig som student på juridikprogrammen och ditt arbetssätt. I Sveriges Lag kan du ta del av ett stort urval av intressanta och lärorika svenska rättsfall som sträcker sig tillbaka till år 1971. Ett mindre urval av äldre domar presenteras även med en kortare beskrivning.

Sveriges Lag är fortfarande en lagbok med tyngd, men en tidsbesparande sådan som blir din bästa samarbetspartner, och till ett lägre pris så att du kan spendera dina pengar på annat än endast kurslitteratur.

 

Lagboken är framtagen i samarbete med lärare från Sveriges juridikprogram.

Med din lagbok får du även en komplett digital version av Sveriges lag.

Jag valde den svarta lagboken för att den är ämnesindelad vilket jag uppfattade skulle vara till hjälp, samt att den var väldigt lättanvänd och lättöverskådlig vilket passade bra för mig som nybörjare inom juridiken.

Den svarta lagboken är väldig följsam och enkel att använda. Den är lättöverskådlig, och har även ett stort utbud av rättsfall, vilket varit till stor hjälp under juridikstudierna. Den är även anpassad efter juridikstudier, vilket gör att ett tufft program blir något enklare att hantera.