Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Rabatten är redan avdragen

(gäller även hos Läromedia)

ÅRSKURS 1 OCH 4

NYHET! - Två kompletterande lärarhandledningar!

Nu finns två kompletterande lärarhandledningar till Favorit matematik som stöttar elever som har svårt att nå målen: Utökat stöd och Special åk 1–6.

Utökat stöd

Till dig som är klasslärare finns nu Utökat stöd som innehåller pedagogiska förslag på utökat stöd och lättare kopieringsunderlag till varje lektion i elevens vanliga Favorit matematikbok. Förutom förslag på olika former av aktiviteter, finns också filmer som visar hur man förtydligar, bygger upp och förstärker den matematiska förståelsen, genom att använda bl.a. laborativt material.

Special

För dig som är speciallärare eller specialpedagog finns Favorit matematik Special med välvalda fokusområden för specialundervisning i anslutning till varje kapitel i elevboken av Favorit matematik. I lärarhandlendingen finns ca 20 fokusområden med aktiviteter som är speciellt viktiga för att förstå och bygga kunskaper i matematik. 

Lärarpaket Favorit matematikHALVA PRISET – rabatten är redan avdragen!

Sitter du med en äldre version av lärarhandledningen eller saknas den helt och hållet? Passa på att komplettera elevpaketen med en uppdaterad lärarhandledning.

ÅRSKURS 1

Lärarstöd för en aktiv undervisning

Tryckt lärarhandledning
Lärarens digitala resurser (nyhet)
Elevens digitala läromedel (nyhet)

Alla kapitel i lärarhandledningen inleds med en kort matematisk och didaktisk genomgång: Vad är det för matematik, vad vet vi från forskning om hur barn lär sig den och hur har vi därför lagt upp undervisningen. 

Varje lektion har sedan en översiktssida där du bl.a. hittar lektionsmålen och en sammanfattning av lektionen. Här får du konkret stöd och tips på saker att betona, frågor att ställa, exempel att visa. På lektionens sista sida får du tips på vanliga missuppfattningar och fel, hur du kan agera då, och hur du kan ge elever extra stöd och mer utmaning vid behov. 

Många lektioner avslutas med en avslutslapp och nästan varje kapitel avslutas med en diagnos. Svaren matar du enkelt in i diagnosverktyget som visar en sammanställning på klass- och elevnivå.

ÅRSKURS 1

Lärarens material förenklar arbetet

Tryckt lärarhandledning
Lärarens digitala resurser
Elevens digitala läromedel


Det innehållsrika lärarpaketet gör att du enkelt kan ge dina elever en inspirerande och varierad undervisning. Starta lektionen med en film, en inledande problemlösningsuppgift eller ett spel – valet är ditt och möjligheterna är många!

I lärarpaketet får du till varje lektion en tankenöt och digitala komplement. Du får bland annat kopieringsunderlag på olika nivåer samt prov och bedömningsstöd. Naturligtvis får du också elevens digitala läromedel, så att du kan instruera och förklara på ett bra sätt.

Missa inte chansen att investera i lärarpaket för flera år framåt!