Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Aktiveringskoder ersätts av digitala licenser

Vi arbetar alltid för att ge dig som använder våra digitala läromedel en bättre upplevelse. Nu har vi ersatt aktiveringskoderna i våra tryckta böcker med digitala licenser.

Vid köp direkt från Studentlitteratur eller från en återförsäljare

Har du köpt våra smarta paket där både bok och digitalt läromedel ingår? 

I samband med att din bok skickas från lagret skickas ett e-postmeddelande med licenslänk till den e-postadress du har angivit vid köpet. Under en period kommer även en tryckt aktiveringskod finnas i din bok. Den ger tillgång till samma digitala material som licensen. Du väljer själv vilken du vill använda. Du kan också välja att konvertera den tryckta aktiveringskoden till en digital licens. Information om hur du konverterar kommer hittar du här. 

Har du köpt ett heldigitalt läromedel? 

Har du köpt en elev- eller lärarlicens skickas ett mejl med licenslänk till den e-postadress du angivit vid köpet när ditt köp har registrerats hos oss.  

Har du inte fått din licens? 

Mejlet med licenslänk skickas först när ditt köp har registrerats hos oss, vilket kan ta olika lång tid. Tänk på att titta i inkorgen för din skräppost, ibland kan mejlet hamna här.  

Har du handlat direkt från Studentlitteratur så kan du höra av dig till kundserviceså hjälper vi dig. Har du istället handlat från en återförsäljare så kan du kontakta aktuell återförsäljares kundservice vid frågor gällande din order. 

Är du elev och ska aktivera ditt digitala läromedel?

Du kan själv aktivera den aktiveringskod som finns i din elevbok. Läs mer om hur du gör. 

Under 2023 började vi skicka ut digitala licenser som ger tillgång till det digitala läromedlet. Licensen skickas till din skola som har gjort inköpet av ditt läromedel och din lärare ger dig tillgång. 


Varför går vi över till digitala licenser?

För att kunna ge bättre överblick och hantering av elevers och lärares digitala läromedel går vi över till digitala licenser. 

Skola

  • Enklare tillgång till det digitala läromedlet

Alla skolans licenser finns samlade på skolenheten och lärare eller administratörer kan enkelt tilldela licensen till elever och lärare.

 

  • Flyttbar licens 

En licens som är kopplad till skolenheten kan också enkelt flyttas inom skolenheten under licenstiden. Detta innebär att när en elev/lärare slutar/byter klass/är tillfälligt borta kan en ny elev/lärare överta licensen under licenstiden. 
Inom kort kan alla aktiveringskoder som har en aktiv giltighetstid konverteras till licenser och blir därmed flyttbara inom skolenheten. Mer information kommer här och i Min bokhylla.

Privatperson

  • Enklare tillgång till det digitala läromedlet

Du får ett mejl med en licenslänk i samband med leveransen av din tryckta bok. Klicka på länken, följ instruktionerna och du är igång!