Privatperson Logga in

Magic! Star

Basläromedel i engelska för elever med långsam progression

Magic! Star är ett basläromedel i engelska för grundsärskolan åk 1–6, med fokus på åk 4–6, fördelat på tre titlar. Magic! Star A–C grundar sig på läroplanen för särskolan. Serien vänder sig till elever i behov av ett tydligt läromedel med långsam progression. Serien är bearbetad av Peter Gröndal och skapat med stöd av SPSM.


Elevpaket

Elevpaketet består av en tryckt elevbok och ett digitalt läromedel. Det ger dina elever de bästa förutsättningarna för ett varierat lärande.

 

Lärarpaket

Lärarpaketet består av en tryckt lärarhandledning och en omfattande digital resurs. Lärarpaketet ger undervisningsstöd, förslag på anpassningar och inspiration. I de tre böckerna presenteras metodiska tankar och detaljerade kapitelgenomgångar. I de digitala resurserna finns förberedda genomgångar, förslag på kapitelgenomgångar, kopieringsunderlag, sånger och bildbank.

Det är enkla instruktioner som jag tycker är bra. Det är bra när jag ser bild och skrift på samma gång. Det är roligt att spela spel på engelska.

Läs mer om serien Magic!

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer