Sverige
Privatperson Logga in

Magic! 4-6

Allt dina elever behöver

Den nya upplagan av Magic! 4-6 ger dig ännu bättre verktyg för att stötta och utmana dina elever. Med nytt material, fler övningar och fler stödfunktioner är grundtanken fortfarande densamma - Magic! fungerar för hela klassen även om dina elever har olika förutsättningar och behov. Utforska allt nytt som tillför ännu mer magi till ditt klassrum.

Möt den engelsktalande världen

I Magic! möter eleverna fyra ungdomar och deras vänner från olika länder i den engelsktalande världen. Här får dina elever en inblick i vardag, levnadssätt och sociala relationer i olika områden där engelska talas. Då alla texter finns inlästa med autentiska röster i det digitala läromedlet, får eleverna också möjlighet att göra talad engelska från flera delar av världen.

 
Utdrag ut lättlästa romaner

Med Magic! 4-6 arbetar eleverna kontinuerligt med utdrag ur lättlästa romaner. I elevens Textbook finns utdrag att läsa och i det digitala läromedlet kan eleven öva på ord och fraser som hör till texten. Dessutom finns det en längre hörövning från romanen. Eleven kan själv lyssna på hörövningen med bildstöd i det digitala läromedlet och arbeta sedan med övningar där och i sin tryckta Workbook.

 

Håll gruppen samlad

Med Magic!s elevpaket är det lätt att hålla hela gruppen samlad även om dina elever har olika behov och förutsättningar.

Genom elevpaketets olika delar får eleverna möjlighet att ta till sig kapitlets innehåll på olika sätt och variera sitt arbete. Eleverna kan till exempel träna kapitlets glosor på tre olika sätt: glosträning med penna i Word Trainer, använda orden i sitt sammanhang i Workbook och genom att logga in i det digitala läromedlet. Här tränas förståelse, stavning och uttal.

Tillgängligt för alla elever i det digitala läromedlet finns också stödfunktionen Support, hörförståelse i två hastigheter och utmaningar i Want Some More? och i Magic! 6 Want Even More?

Ny support-funktion i Magic! 4-6

Läs mer

Magic! 5

Magic! 4

Magic! 6

Läs mer om serien Magic!

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer