Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Kompetens

Nya läromedel i Företagsekonomi 1 & 2 på gymnasiet

Kompetens är en helt nyskriven läromedelsserie i Företagsekonomi 1 & 2 på gymnasiet – skapat idag för elever som lever i samtiden och blickar mot framtiden.

I Kompetens ligger betoningen på elevernas förmåga att tillämpa sina kunskaper och färdigheter i företagsekonomi, för att de på så sätt ska utveckla ett flertal användbara och viktiga kompetenser. När eleverna är klara med kurserna vet de att de har utvecklat kompetenser som de kommer att ha stor nytta av i det kommande arbetslivet – bl.a. affärskompetens, entreprenöriell kompetens, hållbarhetskompetens och kommunikativ kompetens.

 

Vad utmärker Kompetens?

  • En helt nyskriven serie läromedel i Företagsekonomi 1 & 2 – skrivet av gymnasielärare för gymnasielärare
  • Ett läromedel som tydligt synliggör hur eleverna utvecklar åtta viktiga kompetenser. Områdena sträcker sig från affärskompetens till global kompetens
  • Kapitel med ett elevnära tilltal som engagerar och ökar förståelsen
  • Blended learning – elevpaketen består av tryckta och digitala läromedel – som utgör en stark pedagogisk helhet
  • Interaktiva uppgifter, kapitelsammanfattningar, genomgångar, filmer m.m. – som gör det möjligt för eleverna att arbeta individuellt, varierat och självständigt.

Digitalt läromedel och bok i smarta paket

Elevpaketen består av ett digitalt läromedel och en tryckt bok. Att arbeta både digitalt och med papper – s.k. blended learning – underlättar och förstärker lärandet!

Den interaktiva faktaboken och även övningsboken är inlästa med textföljning, vilket gör dem tillgängliga också för elever med särskilda behov. Interaktiva uppgifter, kapitelsammanfattningar som miniföreläsningar, filmer, genomgångar m.m. skapar stora möjligheter för eleverna att arbeta individuellt och självständigt.

De digitala läromedlen kan användas på dator, surfplatta och till stor del i mobil.

Snabbguider

Klicka på länkarna här under för att gå vidare till snabbguiderna där vi visar hur du kan arbeta med de digitala läromedlen.

Kompetens - Företagsekonomi 1 Fakta

Kompetens - Företagsekonomi 1 Övningar

Kompetens Företagsekonomi 2 Fakta

Kompetens Företagsekonomi 2 Övningar

För dig som lärare 

Lärarpaketet ger dig rikligt med pedagogiska underlag som underlättar och sparar tid för dig när du planerar för en varierad undervisning. Här finns olika typer av instuderingsfrågor med facit, extra uppgifter, förslag på provuppgifter med lösningar, case, månadsvisa Kompetens-kryss och mycket mera. Och allt går att anpassa till din undervisning.

I lärarpaketet ingår även elevens digitala läromedel, vilket gör det enkelt för dig när du förbereder exempelvis genomgångar eller prov.

Kompetens Företagsekonomi 1

Kompetens Företagsekonomi 2