Sverige
Privatperson Logga in
Kompetens Företagsekonomi 1 & 2 på gymnasiet

Kompetens

Nya läromedel i Företagsekonomi 1 & 2 på gymnasiet

Kompetens är en helt nyskriven läromedelsserie i Företagsekonomi 1 & 2 på gymnasiet – skapat idag för elever som lever i samtiden och blickar mot framtiden.


I Kompetens Företagsekonomi 1 & 2 ligger betoningen på elevernas förmåga att tillämpa sina kunskaper och färdigheter i företagsekonomi och därigenom utveckla ett flertal kompetenser. När de är klara med kursen har de utvecklat kompetenser som de kommer att ha stor nytta av i arbetslivet, till exempel affärsmässig, digital och entreprenöriell kompetens.

 

Vad utmärker Kompetens?

  • En helt nyskriven serie läromedel i Företagsekonomi 1 & 2 – skrivet av gymnasielärare för gymnasielärare
  • Ett läromedel som tydligt synliggör hur eleverna utvecklar åtta viktiga kompetenser. Områdena sträcker sig från affärskompetens till global kompetens
  • Kapitel med ett elevnära tilltal som engagerar och ökar förståelsen
  • Blended learning – elevpaketen består av tryckta och digitala läromedel – som utgör en stark pedagogisk helhet
  • Interaktiva uppgifter, kapitelsammanfattningar, genomgångar, filmer m.m. – som gör det möjligt för eleverna att arbeta individuellt, varierat och självständigt.

Prova fritt i 6 månader

Beställ kostnadsfritt provexemplar av Kompetens Företagsekonomi 1 och prova de digitala läromedlen, som ingår i elevpaketen, fritt i hela 6 månader.

Kontakta oss

Vill du ha en genomgång av Kompetens?

Önskar du en genomgång av läromedlet och tips på hur du kan använda det fullmatade digitala materialet i din undervisning? Hör av dig till oss så hjälper vi dig gärna!

Förhandstitta på Kompetens Företagsekonomi 2

I vår kommer Kompetens Företagsekonomi 2 och redan nu kan du prova en demo av kapitel 13 och kapitel 25 direkt på webben.

Prova demo av Kompetens 2 Fakta »

Prova demo av Kompetens 2 Övningar »

Kompetens
Företagsekonomi 1 Fakta

I Fakta presenteras grunderna i företagsekonomi, med exempel hämtade från både elevernas vardag och dagens näringsliv. Genom hela läromedlet kan eleverna se vilka kompetenser de arbetar med att utveckla – och hur långt de har kommit i den utvecklingen.

Kompetens
Företagsekonomi 1 Övningar

I Övningar kan eleverna på olika sätt arbeta vidare med att befästa och tillämpa sina nya kunskaper och kompetenser. Uppgifterna är av varierande typ och svårighetsgrad för att alla elever ska ha förutsättningar att nå kursmålen. De elever som har kommit lite längre får fler utmaningar.

Digitalt läromedel och bok i smarta paket

För att skapa de bästa förutsättningarna för ett varierat lärande ingår både digitala läromedel och tryckta elevböcker i båda elevpaketen till Kompetens Företagsekonomi 1. Paketens delar samverkar så att eleven kan använda rätt verktyg till respektive moment. 

För dig som lärare 

Lärarpaketet ger dig rikligt med pedagogiska underlag som underlättar och sparar tid för dig när du planerar för en varierad undervisning. Här finns olika typer av instuderingsfrågor med facit, extra uppgifter, förslag på provuppgifter med lösningar, case, månadsvisa Kompetens-kryss och mycket mera. Och allt går att anpassa till din undervisning.

I lärarpaketet ingår även elevens digitala läromedel, vilket gör det enkelt för dig när du förbereder exempelvis genomgångar eller prov. Det ingår dessutom tre inloggningar för dig och två kolleger, som ger tillgång till allt i lärarmaterialet under obegränsad tid.

Kompetens

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer