Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Connect

Ge dina elever de rätta verktygen för att snabbt ta sig in i den engelsktalande gemenskapen.

Connect är ett läromedel för unga vuxna och vuxna med små kunskaper som visar vägen till kommunikativ kompetens och vidare studier. Ett läromedel som ger eleverna chansen att lyckas.

ELEVPAKET
Digitalt läromedel och bok i smarta paket

Connects elevpaket innehåller ett digitalt läromedel, en tryckt bok och ett eller två arbetshäften (Workbook). De olika delarna ger goda möjligheter till blended learning och ett arbetssätt som kan anpassas till situationen. Alla delarna samverkar på ett sätt som gör det enkelt att använda dem tillsammans.

I det digitala läromedlet finns hela bokens innehåll inläst med autentiskt tal och textföljning. Det finns gott om interaktiva och självrättande uppgifter för grammatik-, uttals- och ordträning. Dessutom ges här tillgång till ljudet till samtliga hörövningar. Den tryckta boken och arbetshäftena följer strukturen i det digitala materialet och skapar en helhet för engelskstudierna.

LÄRARPAKET
Frigör tid från din planering och dina förberedelser

Med Connects lärarpaket får du tillgång till en mängd extramaterial, tips och guider som underlättar din planering och dina förberedelser. Lärarpaketet ger dig även tillgång till elevernas digitala läromedel, så att du enkelt kan ha genomgångar inför klassen. Tre lärare kan dela på ett lärarpaket, med samtidig tillgång via egna inloggningar.


Connect 1

Connect 2