Sverige
Privatperson Logga in

Specialpedagogik

Hos oss hittar du allt du behöver för din kompetensutveckling inom specialpedagogik – både böcker och seminarier.

Våra titlar inom specialpedagogik

På Studentlitteratur har vi flertalet titlar inom specialpedagogik som du kan använda för din egen kompetensutveckling eller tillsammans med dina kollegor.

Seminarier och utbildningar inom specialpedagogik

Vi erbjuder utbildningar och seminarier som svara mot aktuella kompetensutvecklingsbehov för dig som verksam. Våra produkter grundar sig på aktuell forskning förmedlad på ett inspirerande och verksamhetsnära sätt. Här möts vardag och vetenskap.

Aktuella böcker

Nyfiken på Magdalena Berger?

Magdalena Berger har varit verksam specialpedagog och speciallärare i skolan i mer än två decennier. Magdalena Berger är författaren bakom boken Psykisk ohälsa i skolan. Läs mer om boken i vår intervju med författaren. 

Vill du veta mer om Kooperativt lärande?

Kooperativt lärande har blivit ett populärt sätt att arbeta på i skolan. Niclas Fohlin som är legitimerad grundskollärare och håller utbildningar i metoden förklarar varför i vår intervju. 

Nyfiken på Joanna Lundin?

Joanna Lundin är NPF-pedagog och lärare med över 25 års erfarenhet i yrket. Hon är författaren bakom En skola som fungerar för alla och Ett lärande som fungerar för alla. Läs mer om boken En skola som fungerar för alla i vår intervju med författaren. 

Aktuella utbildningar

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer