Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Att arbeta med systemutveckling

Skickas följande arbetsdag

Lärarmaterial - Att arbeta med systemutveckling

Skickas inom 3 timmar
Valt format
Bok 349 kr inkl. moms
Lärarmaterial

Den här boken handlar om systemutveckling. Den handlar inte om programmering utan i stället om allt annat som du behöver veta om du vill arbeta med systemutveckling, exempelvis utvecklingsmetodik, projektledning, processorienterat arbetssätt, testverksamhet, säkerhet och att få system att bli robusta, driftsäkra och enkla att förvalta. Det är en bok för både programmerare som arbetar i utvecklarteam eller projektgrupper och för produktägare, testledare eller projektledare som arbetar med mjuk...

Läs mer

Den här boken handlar om systemutveckling. Den handlar inte om programmering utan i stället om allt annat som du behöver veta om du vill arbeta med systemutveckling, exempelvis utvecklingsmetodik, projektledning, processorienterat arbetssätt, testverksamhet, säkerhet och att få system att bli robusta, driftsäkra och enkla att förvalta. Det är en bok för både programmerare som arbetar i utvecklarteam eller projektgrupper och för produktägare, testledare eller projektledare som arbetar med mjukvara. Kort sagt, alla typer av roller som berörs av systemutveckling. Boken är lämplig för undervisning i kurser för systemutvecklare, processutvecklare, kravanalytiker, testledare eller projektledare och är även ett användbart verktyg för den yrkesverksamme som vill få en helhetsbild.

Stäng
 ;

Det här lärarmaterialet är framtaget till boken IT-projekt. Materialet är gratis och kan endast beställas av lärare som använder, eller tänker börja använda, boken.

Information

ISBN:

9789144156224

Utgivningsår:

2019

Artikelnummer:

39877-WM01

Upplaga:

Första

Sidantal:

272

Digital produkt

Giltighetstid från aktivering:

12 mån
 ;