Privatperson Logga in

Näring och hälsa

Skickas följande arbetsdag

513 kr

exkl moms

Läs mer Stäng

Hur ser vårt näringsbehov ut genom vår livscykel? Finns det någon kost som är överlägsen alla andra? Varför tros rödbetor vara nyttigt? I vilka livsmedel finns vitamin D? Var hittar veganer omega-3-fettsyror? I boken finns svaren på dessa och många fler frågor tillsammans med grundläggande kunskap och nya rön inom området näring och hälsa. Kunskap om mat och hur den påverkar hälsa och miljö är viktig för oss alla. I boken ingår bland annat näringslära, livsmedelsvetenskap och kostens betydel...

Information

Illustratör:

Lena Lyons

ISBN:

9789144125947

Utgivningsår:

2003

Revisionsår:

2020

Artikelnummer:

31200-04

Upplaga:

Fjärde

Sidantal:

472

Författare

Ulla Johansson

Ulla Johansson är nutritionist och driver företaget Idun Mat & Näringskonsult (www.idunmatoch­naringskonsult.se) sedan 1987. Hon har bland anna...

Anna Stubbendorff

Anna Blücher

Anna Blücher, universitetslektor, Linnéuniversitetet Kalmar.

Irene Mattisson

Emily Sonestedt

Emily Sonestedt, medicine doktor, nutritionsepidemiolog, Lunds universitet. Disputerade 2008 med en avhandling om fiber och bröstcancer och har där...

Ulla Svensson

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer