Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Träning som medicin

Skickas följande arbetsdag

Lärarmaterial - Träning som medicin

Skickas inom 3 timmar
Valt format
Bok 349 kr inkl. moms
Lärarmaterial

Sambandet mellan fysisk aktivitet och hälsa är starkt, och det känner de flesta till. Men den allmänna kunskapen om fysisk träning är ofta diffus eller svag, och att ge goda råd för att hjälpa andra att nå sina träningsmål kan vara svårt. I denna bok finns kunskap och redskap som kan användas för att förebygga och behandla ohälsa från ett praktiskt håll baserat på den senaste vetenskapen. I Träning som medicin förklaras grundläggande fysiologi och biokemi, praktisk träningsfysiologi tillsamm...

Läs mer

Sambandet mellan fysisk aktivitet och hälsa är starkt, och det känner de flesta till. Men den allmänna kunskapen om fysisk träning är ofta diffus eller svag, och att ge goda råd för att hjälpa andra att nå sina träningsmål kan vara svårt. I denna bok finns kunskap och redskap som kan användas för att förebygga och behandla ohälsa från ett praktiskt håll baserat på den senaste vetenskapen. I Träning som medicin förklaras grundläggande fysiologi och biokemi, praktisk träningsfysiologi tillsammans med träningsrekommendationer för olika hälsomål. Dessutom presenteras teorier och metoder för tester och utvärdering, samt tillämpning av denna kunskap för att hjälpa patienter att nå sina träningsrelaterade mål. Träning som medicin vänder sig främst till studerande och yrkesverksamma inom idrottsvetenskap och fysioterapi, men även till personer verksamma inom hälso- och sjukvård samt till personliga tränare.

Stäng

en gedigen bok där innehållet är baserat på den senaste vetenskapen och varje kapitel avslutas med en sammanfattning och referenser.

 ;

Det här lärarmaterialet är framtaget till boken Träning som medicin. Materialet är gratis och kan endast beställas av lärare som använder, eller tänker börja använda, boken.

Information

ISBN:

9789144166117

Utgivningsår:

2022

Artikelnummer:

39602-WM01

Upplaga:

Första

Digital produkt

Giltighetstid från aktivering:

12 mån
 ;