Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Geriatrik

(bok + digital produkt)

Skickas följande arbetsdag

Andelen och antalet äldre växer, vilket ökar kraven på vård, medicinskt kunnande och omsorg i samhället. Geriatrik belyser de vanligaste geriatriska problemen, framför allt när symtomatologi, utredning och behandling skiljer sig från den vanliga bilden hos yngre patienter. Läkemedelsbehandling, multisjuklighet, funktionsbedömning, allmän avtackling, juridiska frågeställningar, konfusion, demenssjukdom och palliativ vård är exempel på områden som är centrala inom geriatriken. Denna tredje uppl...

Läs mer

Andelen och antalet äldre växer, vilket ökar kraven på vård, medicinskt kunnande och omsorg i samhället. Geriatrik belyser de vanligaste geriatriska problemen, framför allt när symtomatologi, utredning och behandling skiljer sig från den vanliga bilden hos yngre patienter. Läkemedelsbehandling, multisjuklighet, funktionsbedömning, allmän avtackling, juridiska frågeställningar, konfusion, demenssjukdom och palliativ vård är exempel på områden som är centrala inom geriatriken. Denna tredje upplaga är väsentligt reviderad, uppdaterad och innehåller nyskriven text om bland annat Parkinsons sjukdom, sarkopeni, frailty och comprehensive geriatric assessment. Boken är i första hand avsedd för läkare under utbildning och för blivande specialister i allmänmedicin, geriatrik och internmedicin. Även andra personalgrupper kan ha nytta och behållning av boken. Till boken hör en digital version med sammanfattningar och instuderingsfrågor. Instruktioner för hur du kommer åt det digitala materialet finns på omslagets insida.

Stäng

Det är med tillfredsställelse man läser denna välgjorda bok, som diskuterar geriatrik övergripande och som ämne/…/ Boken ger i sin helhet ett trevligt intryck, är kliniskt användbar, och kan väl rekommenderas till både medicinstudenter och erfarna läkare.

Information

Författare:

Ove Dehlin

ISBN:

9789144092058

Utgivningsår:

1995

Revisionsår:

2014

Artikelnummer:

6072-03

Upplaga:

Tredje

Sidantal:

492

Digital produkt

Giltighetstid från aktivering:

24 mån
 ;