Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Nyhet!

Krumelurkul

 väck läslusten redan från start

Vardagsberättelser som fångar intresset

Vad händer om hela familjen försover sig första skoldagen? Hur tar man hand om en skadad talgoxe? Och vad kan hända när man leker kurragömma på ett stort möbelvaruhus? I Krumelurkul får vi följa vännerna Otis och Luna som bor i samma hus, Otis på första våningen och Luna på nionde. De går i samma klass och är kompisar. Torsten Bengtssons underfundiga texter förvandlar vardagliga händelser till spännande äventyr med mycket värme och stor igenkänning.

Underhållande bildläsning inspirerar nybörjaren

I läsebokens bilder finns det information som bokens karaktärer inte vet om, men som en observant läsare hittar. 

Bildläsningen blir ytterligare ett sätt att förstå textens innehåll. Det är också en möjlighet för elever som inte har kommit så långt i sin läsutveckling att kunna bidra i det gemensamma samtalet med att läsa bilden.

Ett läromedel i tiden

Krumelurkul utgår helt från Lgr22 och ger möjligheter till gemensam och enskild läsning såväl som gemensamt och enskilt skrivande. Utöver kursplanen i svenska så speglar läsebokens texter läroplanens värdegrund med fokus på respekt för människors olikheter.  

I det digitala läromedlet och lärarpaketets digitala resurser finns det gott om stödstrukturer som hjälper till att ge alla elever goda förutsättningar för sin språkutveckling.