Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Tryggt lärarskap

Resiliens i undervisning och skolvardag

Skickas följande arbetsdag

Den här boken erbjuder verktyg och strategier för ett tryggt lärarskap. När vi är trygga i vår professionella roll ökar motivationen, men även vår förmåga att hantera förändringar och utvecklas. Sådan motståndskraft – resiliens – är viktig i ett komplext och utmanande läraryrke, där man kanske inte alltid får det stöd man behöver, men där krav och behov är många och stora. Boken visar hur du som lärare uppnår trygghet och resiliens inom en rad olika områden. Undervisningen är ett huvudområde...

Läs mer

Den här boken erbjuder verktyg och strategier för ett tryggt lärarskap. När vi är trygga i vår professionella roll ökar motivationen, men även vår förmåga att hantera förändringar och utvecklas. Sådan motståndskraft – resiliens – är viktig i ett komplext och utmanande läraryrke, där man kanske inte alltid får det stöd man behöver, men där krav och behov är många och stora. Boken visar hur du som lärare uppnår trygghet och resiliens inom en rad olika områden. Undervisningen är ett huvudområde, och här understryker författarna vikten av att ha en medveten och varierad planering. I boken presenteras modellen randig metodik, som fångar upp elevers behov och variationer och bidrar till att öka elevernas motivation och aktivitet. Andra trygghetsområden som diskuteras i boken är uppdrag, organisation, utveckling, ledarskap, relationer och kommunikation. Tryggt lärarskap vänder sig till verksamma lärare inom alla skolformer och till lärare under utbildning som söker förståelse för sin framtida yrkesroll. Boken kan också fungera som ett stöd för den som organiserar och leder pedagogisk verksamhet.

Stäng

Boken är skriven utifrån lärares konkreta verklighet, med örat mot marken, vilket gör innehållet ytterst relevant och användbart. ... Tryggt lärarskap är en utmärkt bok helt rätt i tiden för verksamma i dagens skola.

Information

Författare:

Anna Klockar

Illustratör:

Jonny Hallberg

ISBN:

9789144159782

Utgivningsår:

2024

Artikelnummer:

45340-01

Upplaga:

Första

Sidantal:

224
 ;