Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handbok i värdeskapande lärande

Skickas följande arbetsdag

Vi talar ofta varmt om elevdelaktighet. Vi vill ha pigga, initiativtagande och engagerade elever i våra klassrum. Men hur kan du som lärare göra detta på riktigt? Hur kan du skapa ett driv och ­engagemang som växer och spiller över? En variant är att sätta knorr på undervisningen, hjälpa eleverna att nå ut med sina skolarbeten och uppmuntra dem att skapa värde för någon utanför skolan. Värdeskapande lärande helt enkelt. Denna bok innehåller en mängd vardagsnära och konkreta projekt­­idéer ...

Läs mer

Vi talar ofta varmt om elevdelaktighet. Vi vill ha pigga, initiativtagande och engagerade elever i våra klassrum. Men hur kan du som lärare göra detta på riktigt? Hur kan du skapa ett driv och ­engagemang som växer och spiller över? En variant är att sätta knorr på undervisningen, hjälpa eleverna att nå ut med sina skolarbeten och uppmuntra dem att skapa värde för någon utanför skolan. Värdeskapande lärande helt enkelt. Denna bok innehåller en mängd vardagsnära och konkreta projekt­­idéer som skapar motivation, handlingskraft och elevdelaktighet på riktigt. Med utgångspunkt i läroplanen och i aktuell forskning beskriver författaren såväl lyckade som mindre lyckade exempel från verkligheten. Med projekttitlar som ”Ställ omöjliga frågor” och ”Lös ett globalt problem” får du tips om hur du kan lyfta in omvärlden i ditt klassrum och göra eleverna till aktörer och samhällsmedborgare. Eleverna är ju faktiskt inte bara framtiden – de är också nutiden! Handbok i värdeskapande lärande riktar sig till dig som jobbar i grund­­skolan eller på gymnasiet. De olika projektidéerna är beskrivna så att de kan anpassas efter åldern på dina elever. Om förutsättningarna är rätt kan man nämligen förändra världen alldeles oavsett hur gammal man är.

Stäng

Handbok i värdeskapande lärande är en mycket bra och inspirerande handbok med steg-för-steg-anvisningar riktade till pedagoger inom grund- och gymnasieskola.

Information

Författare:

Maria Wiman

ISBN:

9789144156064

Utgivningsår:

2022

Artikelnummer:

44921-01

Upplaga:

Första

Sidantal:

182
 ;