Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Språkintro

Språkintro består av tre böcker med ökande progression och vänder sig framför allt till nyanlända ungdomar på Språkintroduktionsprogrammet. I denna helt nyskrivna läromedelsserie får eleverna, med stöd i beprövad forskning, goda möjligheter att snabbt och enkelt ta till sig nödvändiga, grundläggande kunskaper i svenska språket.

Materialet är uppbyggt kring genrepedagogik, ett formativt arbetssätt samt en kontrastiv språksyn. I böckerna ingår ett digitalt läromedel som ger eleverna en mängd möjligheter att repetera, fördjupa och gå vidare. Här finns t.ex. alla texter inlästa, diktamens- och uttalsövningar och en mängd självrättande övningar för stavning, ordföljd, grammatik och övrig språkriktighet.

Språkintro-serien består av: Språkintro 1, Språkintro 2 och Språkintro 3.


Elevpaket

I den tryckta boken finns tydligt avgränsade kapitel, med en sammanhållen progression. Eleverna lär sig både vardagsspråk, ämnesord och andra facktermer. Varje kapitel lotsar eleverna igenom en väl genomtänkt blandning av lästexter, dialoger, diskussionsuppgifter, uttalsträning, skrivuppgifter, hörövningar och ordträning. I elevboken ingår ett separat övningshäfte med ytterligare skrivträning. 

Provläs Språkintro 1 Elevpaket

Provläs Språkintro 2 Elevpaket

Provläs Språkintro 3 Elevpaket