Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Solid Gold

Stötta dina elever att nå längre med Solid Gold

Ge eleven både stöd och utmaning att utveckla det engelska språket. Med aktuella ämnen, engagerade texter och utmanande övningar bjuder Solid Gold in eleverna till diskussion, interaktion och kommunikation. Solid Gold är avsedd för Engelska 5, 6 och 7 på gymnasiets högskoleförberedande program och motsvarande nivåer inom vuxenutbildningen. Med fokus på språkutveckling och kunskaper om den engelsktalande världen ger Solid Gold eleverna en inblick i levnadsförhållanden, sociala frågor och kulturella aspekter i länder där engelska talas.

Uppdaterade ämnesplaner

Under hösten 2021 uppdaterades Solid Golds lärarpaket med koppling till den nya ämnesplanen i engelska.

Ämnesplanen för Solid Gold 1

Ämnesplanen för Solid Gold 2

Ämnesplanen för Solid Gold 3

Digitalt läromedel och bok i smarta paket

För att skapa de bästa förutsättningarna för ett varierat lärande ingår både det digitala läromedlet och den tryckta elevboken i Solid Golds elevpaket. Paketets delar samverkar så att eleven kan använda rätt verktyg till respektive moment. I det digitala läromedlet finns inlästa texter som förbereder eleven på att möta talad engelska från olika delar av världen. De interaktiva övningarna ger direkt återkoppling och låter eleven självständigt öva glosor och grammatik. Den tryckta elevboken ger en god struktur och överblick över innehållet. Här tränas eleven i att läsa och skriva många olika typer av texter. Med Solid Golds elevpaket kan du som lärare känna dig trygg i att dina elever har allt de behöver för att nå kursmålen.

Solid Gold 1

Solid Gold 2

Solid Gold 3

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer