Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Solid Gold

Stötta dina elever att nå längre med Solid Gold

Ge eleven både stöd och utmaning att utveckla det engelska språket. Med aktuella ämnen, engagerade texter och utmanande övningar bjuder Solid Gold in eleverna till diskussion, interaktion och kommunikation. Solid Gold är avsedd för Engelska 5, 6 och 7 på gymnasiets högskoleförberedande program och motsvarande nivåer inom vuxenutbildningen. Med fokus på språkutveckling och kunskaper om den engelsktalande världen ger Solid Gold eleverna en inblick i levnadsförhållanden, sociala frågor och kulturella aspekter i länder där engelska talas.

Tryckt bok och digitalt läromedel i smarta paket

För att skapa de bästa förutsättningarna för ett varierat lärande ingår både den tryckta elevboken och det digitala läromedlet i Solid Golds elevpaket. Paketets delar samverkar så att eleven kan använda rätt verktyg till respektive moment. Den tryckta elevboken ger en god struktur och överblick över innehållet. Här tränas eleven i att läsa och skriva många olika typer av texter. I det digitala läromedlet finns inlästa texter som förbereder eleven på att möta talad engelska från olika delar av världen. De interaktiva övningarna ger direkt återkoppling och låter eleven självständigt öva glosor och grammatik. Med Solid Golds elevpaket kan du som lärare känna dig trygg i att dina elever har allt de behöver för att nå kursmålen.

Lärarlicens

Med Solid Golds lärarlicens får du tillgång till en mängd extramaterial, tips och guider som underlättar din planering och dina förberedelser. Lärarlicensen ger dig även tillgång till elevernas digitala läromedel, så att du enkelt kan ha genomgångar inför klassen.

Digitala resurser

De digitala resurserna innefattar bland annat prov kopplade till elevmaterialet, som du enkelt kan skriva ut och ge till klassen, eller skicka till eleverna som pdf. Här finns även manus till läromedlets hörövningar samt extramaterial som till exempel korsord kopplade till kapitlens innehåll, diskussionsfrågor och extrauppgifter.

Teacher’s Guide

I Teacher’s Guide finns en mängd tips och guider för att ge stöd i planeringsarbetet och i klassrummet. Du hittar bland annat en grundlig vägledning till hur du kommer igång med Solid Gold, och hur det digitala läromedlet och den tryckta elevboken fungerar tillsammans.

Solid Gold 1

Solid Gold 2

Solid Gold 3