Privatperson Logga in
Läromedelsserien Ready Steady Go

Ready Steady Go

Engelska för nyanlända elever

Ready Steady Go! är ett läromedel i engelska i tre delar anpassat för nyanlända elever i tonåren och elever med särskilda behov. Med Ready Steady Go! får även en nybörjare ett läromedel skapat för sin ålder.


Elevpaket

Genom kombinationen av digitalt läromedel och tryckt elevbok kan eleven varva förberedelser och träning på egen hand med interaktion och kommunikation i undervisningsgruppen. I Ready Steady Go! är alla instruktioner på engelska. Eleverna översätter orden till sitt modersmål och svenska.

Gemensamt för Ready Steady Go!'s tre delar:

  • Glosor på två nivåer: Basic words och Bonus words
  • Interaktiva övningar till varje övning i elevboken
  • All text i elevboken finns inläst i det digitala läromedlet
  • Hörövningar och Check yourself (diagnoser) på två nivåer
 
Lärarpaket

Lärarpaketet ger dig förutsättningar att använda Ready Steady Go! till fullo och att komplettera och variera din undervisning. I lärarpaketet ingår digitala resurser, elevens digitala läromedel samt en tryckt lärarhandledning.

Ready Steady Go! 1

Ready Steady Go! 1 är på en nivå som passar de som är nybörjare i engelska.

Ready Steady Go! 2

Ready Steady Go! 2 är avsedd för elever som har mött engelska i tidigare och kankse studerat språket i begränsad omfattning men som behöver befästa sina kunskaper innan de kan börja med engelska på motsvarande högstadienivå.

Ready Steady Go! 3

Ready Steady Go! 3 förbereder eleverna för det nationella provet och är inriktad på att ge eleverna tillräckliga kunskaper för att få ett godkänt betyg i engelska i åk 9.

Det är en lättillgänglig serie med utgångspunkt i flerspråkighet, men fungerar lika bra för elever med svenska som modersmål. Det digitala självrättande stödet är ett bra komplement för eget arbete och för att befästa kunskaperna.

Ready Steady Go 1

Ready Steady Go 2

Ready Steady Go 3

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer