Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Ready Steady Go!

Engelska för nyanlända elever och elever som behöver extra stöd

Ready Steady Go! är ett läromedel i engelska i tre delar anpassat för nyanlända elever eller elever som behöver extra stöd. Innehållet är på nybörjarnivå men tonårsinriktat.

Elevpaket

Genom kombinationen av digitalt läromedel och tryckt elevbok kan eleven varva förberedelser och träning på egen hand med interaktion och kommunikation i undervisningsgruppen. Allt står på engelska så eleverna behöver inte kunna svenska. Med Ready Steady Go! får eleverna också använda sitt modersmål eller egna förklaringar vid inlärning av nya ord.

Gemensamt för Ready Steady Go!'s tre delar:

  • Glosor på två nivåer: Basic words och Bonus words
  • Interaktiva övningar till varje övning i elevboken
  • All text i elevboken finns inläst i det digitala läromedlet
  • Hörövningar och Check yourself (diagnoser) på två nivåer
 
Lärarpaket

Lärarpaketet ger dig förutsättningar att använda Ready Steady Go! till fullo och att komplettera och variera din undervisning. I lärarpaketet ingår digitala resurser, elevens digitala läromedel samt en tryckt lärarhandledning. Test till samtliga kapitel med ljudfiler till hörförståelsen samt facit finns bland de digitala resurserna.


Ready Steady Go! och Lgr22

Kursplanen och det centrala innehållet ligger till grund för Ready Steady Go!. Fokus ligger på att eleverna ska eleverna ska bygga sitt självförtroende och nå målet att klara betyget E i engelska i årskurs 9. Alla fyra förmågor tränas och momenten presenteras grundligt. Progressionen sker i små steg med många övningstillfällen.

Ready Steady Go! 1

Ready Steady Go! 1 är på en nivå som passar de som är nybörjare i engelska.

Ready Steady Go! 2

Ready Steady Go! 2 är avsedd för elever som har mött engelska i tidigare och kankse studerat språket i begränsad omfattning men som behöver befästa sina kunskaper innan de kan börja med engelska på motsvarande högstadienivå.

Ready Steady Go! 3

Ready Steady Go! 3 förbereder eleverna för det nationella provet och är inriktad på att ge eleverna tillräckliga kunskaper för att få ett godkänt betyg i engelska i åk 9.

Det är en lättillgänglig serie med utgångspunkt i flerspråkighet, men fungerar lika bra för elever med svenska som modersmål. Det digitala självrättande stödet är ett bra komplement för eget arbete och för att befästa kunskaperna.