Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Of Course!

Of Course! är en läromedelsserie som täcker de fyra delkurserna (del 4 kommer under 2024) för grundläggande vuxenutbildning i engelska.

Of Course! är ett tydligt strukturerat läromedel, som utgår från vuxenstuderandes verklighet. Materialet vänder sig till den studerande som saknar förkunskaper i engelska. Eftersom allt innehåll är på målspråket engelska behöver den studerande inte kunna svenska för att arbeta med serien.

ELEVPAKET
I Of Course! elevpaket ingår det digitala läromedlet och den tryckta boken i ett färdigt paket. Kombinationen av digitalt och tryckt innehåll skapar möjligheter att anpassa och variera undervisningen, oavsett om den sker i klassrummet eller på distans. Elevpaketets olika delar samverkar och eleven kan använda de digitala övningarna eller boken beroende på situationen och syftet med det aktuella momentet.


Här kan du ta del av en kort presentationsfilm, där författarna Lena Langborg och Erika Tidblom berättar om vad som är utmärkande med serien Of Course!

Digitalt läromedel

I det digitala läromedlet finns hela elevboken i digital form, texterna inlästa med textföljning. Utöver det finns här också läromedlets självrättande övningar och hörövningar. De studerande kan markera stycken och lägga in egna bokmärken med anteckningar. Det digitala läromedlet kan användas på dator, surfplatta och till viss del i mobiltelefon.

Of Course! lärarhandledning

Lärarpaketet

Lärarpaketet består av en tryckt lärarhandledning och digitala resurser. Det innehåller allt du som lärare behöver för att underlätta din planering och frigöra värdefull tid, bland annat:
• Tryckt Teacher’s Guide
• Digitala resurser
• Extramaterial som kan kopieras
• Prov som pdf:er
• Manus till hörövningar
• Elevens digitala läromedel

Of Course! 1

Of Course! 2

Of Course! 3