Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Läsa

Effektiv och snabb läsinlärning på svenska – för analfabeter och dem som inte tidigare har använt det latinska alfabetet.

Elevbok
Läsa hjälper läraren att ge eleverna en positiv start i arbetet med att bli läskunniga och att lära sig svenska. Eleverna kan på kort tid uppnå en fungerande läsning och etablera de svenska språkljuden.
I Läsa finns material som lämpar sig för arbete både enskilt och i grupp. Elevboken följer eleven från det allra första mötet med skriftspråket till en etablerad läsning, medan arbetsblad i Lärarmaterialet kan användas för att förstärka inlärningen.

Lärarmaterial
Lärarmaterialet till Läsa består dels av en lärarhandledning som beskriver arbetssättet och ger tips om metoder och övningar, dels ett omfattande kopieringsmaterial som framför allt stöttar elevens bokstavs- och skrivträning. Här finns även frågor till Läsa-seriens läshäften. Allt för att underlätta din planering och frigöra tid som du istället kan lägga på individualisering.

Läshäften
Till Läsa finns fyra paket med enkla läshäften som är tänkta att användas som elevernas första ”riktiga” läsupplevelse, när de har etablerat en grundläggande läsfärdighet. Häftena säljs i paket med vardera fem olika titlar.


Läshäften 1–5 och 6–10 innehåller korta berättelser om olika personer och deras vardag.


Läs mera fakta- och Läsa mera fiktion-häftena är textmässigt lite svårare och illustrerade.